Prečo ešte nespíte?

ojka

ou, moje minúty sú zrátané... spolubyvajúca sa pripravuje na spiaci réžím (:
a čo vy, tiež sa chystáte už do postele?

ojka

lost, nie, normálna wifina na intráku.... normálne až nechápem, že to tak šlo rýchlo, lebo inokedy len 5 minút čakám, kým mi načíta nejaku stránku, dnes to šlo až podozrivo hladko (-:O
inko, to sestry doma, obyčajne, ked chcú pozerať nejaký horor, tak prídu za mnou do izby, či sa nejadem dívať aj ja, že oni nechcú byť v obývačke samé, no uznaj :DDD

lost

ojka

ja mam este asi tisic serialov a filmov, co som stiahol do zasoby :D :D a nie a nie najst cas na porezanie :))

inac, to mas optiku, ked to ide to stiahnes tak rychlo? :)

inko.

ale veď asi aj ja :D ale sem tam adrenalín nezaškodí, tak aspoň v takejto forme :))
a ja som vopred nevedela, čo to bude zač...
fu, ale....jééj..ano pamatám si " The Shining" :D a dosť do detailov si ho pamätám :D to boli tiež dobre haluze potom..som ani na WC v noci nešla

ale inak..rada sa bojím..keď nie som sama :))

inko.

vy ste akí šikovní :) inko si dá hudobnú trištvrte hodinku a tu sa hneď toľko toho premelie :)
od jedla k filmom :)))
škoda, že pri tých filmoch sa nejak neviem zapojiť... a to som ich videla strašne veľa, no žiaľ ja si po čase skoro žiaden nepamätám, ja nerozumiem ako to je možné

naposledy som videla "ospalú dieru" a iba toľko viem, že to bolo fajn a že sa tam stínali hlavy :P

ojka

smajli, piatimi koncami si ma prehovorila :DD ďalší film na poradovníčku (((((-:
Adenka, som rada, že ti tu bolo fajn (: a zajtra držím na prejave palce (:
dobre sa vyspite kočky, doružovaaaaa (;

lost

smajliQa, laura bezi o zivot?
lost sa s nou este nestretol :D
to znie zaujimavo teda :D o com to je? neee nehovor :D nemam rad ak mi niekto povie o com je film :D preto si necitam recenzie :D

lost

Adenka31

Memento - vyyyyborny film vyyyyyyrobnyyyyy :)

z toho som sa spamataval par dni :D

jaaaj, jak som fandil tomu chlapikovy "where am i?!" "some anonymous motel room"
"i am not good on the phone"
:D