Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
:D no čo, tak sledujem aj gramatickú stránku :D nemôžem za to :))
tak keď je to len raz do týždňa, ajajaaaaaaj, to sa dá :)
šak si nájdi niečo čo by ťa bavilo...v takom mekáči by si bol podľa mňa prešťastný...každý deň nejaká "mňamka" zadara :)
musim svojho psika brat von castejsie :D
nesmie mat viac ako 5kg aj s pelechom, aby som ho mohol zobrat "pod sedadlo" do lietadla :)
teda aspon tak citam, ale musim si to overit :)
lebo ak by mal ist do batozinoveho priestoru, to uz radsej pojdem autom :D a cesta bude trvat mesiac :D
"Hmotnosť : Do 7 kg " ako citam, to je zvlastne, lebo ten moj ma asi polovicu z toho :D no mozno este zmuznie :) alebo naplnim pelech heliom a bude mat minusovu hmostnost :D
Inkognito
relativne stale.. :)
raz za cas (napr 1x tyzdenne, musim ist do prace nieco porobit.. fyzicky bohuzial, cize to ma limituje, i ked, mohol by som sa na to vykaslat, ale nebolo by to lacne :D )
ojka,
tak prijemne prezitie dovolenky zelam :)
Inkognito,
vidis, ja ro rikal, nebezpecna, vsimnes si aj tak nenapadne prehodene pismenka :D
dnes? nic, zaspim, vstanem, pojdem na obed prec daleko vratim sa, pozriem zdravie a docitam co som zameskal :D
tak dobru noc kazdemu co odchadza :))
ojka :))) tak matematike zdar
aby to bolo menej ako 1000 :)
dobrú noc
inko, ani Kruh som nevidela (-:O fiha, poisťovačka, tak to tu bude konkurencia, ...
no dobre, letím, strácam sa, utekám preč.... dnes sa kamaratke nejak skoro drieme,... vidíme sa zajtra, bye bye (:
lost, veď ty máš stále voľno, nie? :)
ja si musím nejakých lekárov povybavovať, aby som mala potom pokoj...léébo...asi konečne budem aj ja robiť niečo užitočné :D vyzerá to na poisťovňu...tak potom tu budeme už dve poisťováčky..snáď nebudem musieť nosiť štekličky ako laurina :D
lost, ja mám dovolenku už budúci týždeň, tak sa teším teším, dúfam, že vyjde pekné počasie (:
no dobre, pre dnešnú noc sa strácam...nebuntošte dlho, ja idem ratať ovečky (: majte sa krásne...
ojka- ja nepozeram take filmy sama odkedy som si pustila ešte pred sto rokmi- tuším Kruh :D ja múdra nacapená na monitore a zrazu taký záber v nečakanom momente, že som skoro zo stoličky spadla... ani som to nedopozerala...takže ja tie tvoje sestry aj celkom chápem :)
lost..nerež sa radšej:D
aké máte plány na dnes?
no mne to tu ale krásne padá, takže ak sa už neozvem..tak to bude tým :D
ojka, no v posteli už som, ale spať sa mi akosi nechce zatial...škoda, že mi to tu tak blbne