Prečo ešte nespíte?

lost

Inkognito

To by bola solodovolenka asi :D

Zatial som nenasiel nikoho kto by isiel tiez :D I ked, toto uz planujem 2 roky :D Tak mozno ktovie ci pojdem aj ja :D No uz by bolo asi na case :)

Len jeden clovek mi povedal, ze 3 tyzdne je idealne, lenze vela ludi mi hovorilo, ze je to vela :) ako 3 tyzdne na takom malom ostrove, to moze byt teda vela :D pointa tej takej destinacie je "lezat na plazi a nic nerobit" :))) da sa aj kratsie,, napr 4-29 dni

lost

jaj tak :D

no tak ja som ste zly sofer :D

ja neviem, mam za 3 mesiace cca 10000km, ale ze by som si veril, zatial nie :D

ale chcel som ist len tak, zo srandy na vylet do EU... ja neviem, napr si hodim sipku na mapu a idem :D aj so psom :D nech ma vylet :D

lost

Inkognito

no hej, dal by som asi chovatelom, ak by s tym suhlasili (kto iny by sa o neho lepsie postaral? :) )

lenze... 3 tyzdne bez psa, to by som si najskor muselvyskusat :D

bolo by to na taketo nieco cluster1.loc1.ffm.synaix.de
avsak netusim, ci by to psikovi vyhovovalo..

[zruseny1]

správna reč lost...mekáč je humáč :) ešteže ti to presiaklo, ale som zvedavá dokedy ti to vydrží:D
6 dní, no pre mňa je aj to veľa... 4, 5ty deň už sa väčšinou nudím. tento rok ani nemám chuť nikam ísť..ale prehovárajú ma, tak sa asi dám zlákať

lost

Inkognito

neviem kam, asi daleko :) no jedine na ceste zozbieram skusenosti :D a tam treba aj stastie :D ved, co ine ako "pocuvaj GPS a toc volantom" treba? :)))

ja neviem, netvrdim ze som dobry sofer (to asi nikdy ani nebudem), avsak z bodu A do bodu B sa dostanem :) ako neviem, co znamena "dobry sofer" casto to pocuvam, ale nikto mi nezadefinoval co tym myslia :)))to by ma zaujimalo :)

lost

Inkognito

nneeee, mekac nemozem :) dal som si "slub" ze KFC ani nic podobne uz nikdy :)
lebo som na sedacku polozil ten ich pohar a ono to za par dni presiaklo a kapanek poznacilo sedacku (len par cm2 na bezvyznamnom mieste, ale aj tak :D )

no j, avsak nemozem si vybrat dovolenku na viac ako 6 dni potom :) to je ten problem :D lebo dovolenku, to si predstavujem o nieco viac ako 6 dni :))

[zruseny1]

čo čo čo? :D ty nám niekam letíš? a kam?
heh..pes ktorý drží diétu :)
to si taký dobrý vodič, že by si si autom trúfol? :D