Prečo ešte nespíte?

lost

ako napr do europy by som ho este kludne zobral, napr chorvatsko atd..to je v podstate na skok, keby daco... ale nejaky oputeny ostrov, to je blbe :D tam asi ani veterinar nebude.. a risk je znacne vysoky..

[zruseny1]

:DDDDD jasné, to je úplne najlepší nápad :D ale peši? radšej si to potom vyrátaj tak, aby ste spadli do mora, budete máť rukávniky :) a zvyšok si už "iba" odplávate :P

[zruseny1]

úúf- no ja ti neviem...už teraz ho ľutujem :) nechaj ho niekomu počas tej dovolenky... lepšie si ju užiješ a vy si potom budete vzácnejší :DDD

lost

"najskôr si však mohol začať postupne... dať si zopár okruhov len tak po slovensku a potom presedlať na vyššiu úroveň :)))"

jjjjj, presne takto :)

tak jeho rekord je 6 hodin vo vlaku :) a to mal 2,5 mesiaca :) lenze s autom je to ine, no ak mu napr pride nevolno tak najdeme najblizsie miesto a pockame :) napr...

asi mu moze prist nevolno, lebo ked su tie cesty take derave.. ale tak, netusim kolko tam trva cesta lietadlom, mozno 8 hodin? to je celkom dost teda :D 8 hodin ako v autobuse :D skoda ze tam nie je nejaka obyvacka :D ale tak, vlastne lietadlo este nemam :D no a na "roadtripe" sa da ist hoci aj 1 hod denne :D

[zruseny1]

:DDD lost a bastien na vandrovke :)
veď skús...kam vás kolesá zavedú
najskôr si však mohol začať postupne... dať si zopár okruhov len tak po slovensku a potom presedlať na vyššiu úroveň :)))
ty kokso..tvoj pes videl z ciest hádam viac než ja

lost

alebo zeby som to otestoval na 5 dni :D
skoda ze sa to neda tak objednat ze "pridem a uvidim kedy sa mi bude chciet odist" :D