Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja sa cítim pri vás zrazu raká dospelá :D lost :D veru, je nedeľa :DDD
lost vidis:D ucenie hrou;)...to mas ako s detmi a chlapmi:D hrave stvorenia ked chces nieco dosiahnut nemozes im prikazovat ale nenapadne vychovat:D
inko ja som uz casom tak upustila..ze desatina z toho fuu to by nedopadlo dobre:D ...preniesli nepreniesli..mam ju rada inak to nejde..ja mam zas svojho cloveka ktory viem ze je tu premna..a on pomoze mne:)..takze to mame tak podelene no:D..
inak je tu nejaky clovek ktoreho bavi geografia?:D
Inkognito, no hej, praca slachti :D ale tak ja som uz pracoval dost :D
a vyvesenie pradla, na to robota nekupim, cize tolko prace staci :) alebo napr rozne ine drobne prace, uz len nakupovacieho robota, kuchara, atd atd .... :)))
tak ale, to by bol zivot nudny :)
vsetko zautomatizovane a cas by som tiez "zautomatizoval" na "fastworward" a potom by som ani nezil :D
lebo niekedy chcem aby cas plynul rychlo, napr teraz - LENZE, cas je vzacny, to odkial mam taku uchylku ze zrychlit cas ??? :D:D:D uz som asi blazon :D
utierač prachu? :D veď máš akú fajnú havkajúcu prachovku tak aký problém :D
inak ten vysávač má jednu chybu..musíš odpratať nejaké veci zo zeme, alebo ich poodsúvať :)
lost, ale veď práca je radosť :)) nie? :D
známa ten vysávač má a je spokojná..odíde z bytu a keď sa vráti má všetko čistučké
looost:DD ty si hrozny:D...
ano zuzi, všimla som si že máš veľmi dobré radcovské schopnosti :) takže tá kamoška môže byť len rada, že ťa má..len bacha aby sa potom jej starosti nepreniesli nechtiac aj na teba :)
jak že nikto ich spĺňať nebude... bude čo bojíš :) ale to je ešte času, počase zistíš, že ti bude stačiť desatina z toho :))