Prečo ešte nespíte?

lost

Inkognito

no chcel som kupit ten vysavac so sam vysava :) ale ja to tu mam take komplikovane, ze neviem ci by si poradil :D

ale ak ano, kludne by som ho zobral :D zatial co by som vencil, vysavac by mi vysaval :D no nie je to KAUF? :D

15 minut k dobru :)

to je, pri 3x za tyzden vysavani 45 minut k dobru, x50 tyzdnov = 2 250 minut, to je 37,5 hodin rocne ;) to je jeden vikend navyse :P

zuzic_

ano lost schody:D ...alebo smykalku potom dole:DD
no inko:D si moc zvedava:D pravdupovediac som z podmienok uz upustila, lebo viem ze okrem jedneho ich nikto splnat uz nebude...ale raz ti ich napisem cez mail;)

zuzic_

inko co?:D kde som to zas pouzila:D inak ja rozpravam velmi spisovne este:D no v triede co som jedina z nr tiez sa mi dost smeju:D ale tak neni to hadam za tak zle:DD
no ja ziadny:D ja nic neriesim :D...ale tak niekedy su problemy hlavne u kamosky..dost velke na mladu kocku...ale podari sa mi vacsinou ju z toho dostat aspon na chvilu..ale tentokrat v tom bol chalan co ine:DD

[zruseny1]

zuzi :D ja sa tak smejem teraz :D úplne poznať že si z okolia Nitry :D tiež tam mám brata a rodinu a rozprávajú podobne.."víš... jako... :D poď ven..." :D hehehe :))) ty potvorka jedna

a aký už len žiaľ mohlo utápať 9 sedemnásťročných kočiek?