Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

jaj ja som to pochopila, tak... že ti vadí, že máš "iba" 98% tak som nevedela či ti tie dve% tak moc chýbajú..ale už chápem chápem...to bolo k inému :D
musím už ísť, ale príde sem častejšie ty opica jedna :)

zuzic_

lost z coho si maturoval?:)...nvm preco sa mi k tebe hodi informatika alebo take nieco:)...ale infosa to by som sla aj ja keby nemam ine vybrate:D programovanie mmm:DD

zuzic_

toto milujem:D ..ked mi na fb pride chat: "ty opica mala" ...pytam sa preco? ze "len tak ma napadlo:D" ...akoze to uz co je:DD

zuzic_

inko ale toto su percenta zo strednej:)..na vysvedcenia sa sice pisu znamky ale celkovo sa u nas nepocita priemer ani neberu do uvahy znamky ale percentualne vyhodnotenie a po 90% je tusim 1..od 25% nizsie sa prepada no u nas sa prepadnut neda takze sa bud reparat alebo sa rovno leti...

[zruseny1]

tak ale teraz na konci roka ti môže byť jedno na koľko percent si napísala nie? máš jednotku a hotovo...či vám sa píšu do vysvedčenia aj nejaké % ?

zuzic_

inko monitor je uz za dolami:D ..teraz na konci roka:) ..na polroka mi chybalo pol percenta a ten debil mi ho aj tak nedal!:D