Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no hej, to by bolo vyborne :D teoreticky! by som ho vedel naucit odniest spinave pradlo do pracky :))
zapnut by som ju zapol ja, a potom co dalej, to neviem :D
vysavat, no ktovie ci by sa to dalo naucit, ale umyvat ezproblemov :D staci nejaka hracka ktora bude od neho utekat a nejake saty na neho a bude tahat ten mop :D
treba veci automatizovat :D cas je vzacny :D
inko pri vsetkej ucte k dnesnym chlapom..ano si narocna:D
ale ne..no moje podmienky na chalana radsej rozoberat nebudem:D:D
lost ale stalo by za to toho hafana naucit upratovat a tak...nie?:) taky plan ze pes upratovac:D chapes:D
zuzic, ale zase si nemylsi..nestačí že vie chlap umyť riad :D to je zatiaľ málo, alebo som náročná? :)
inko..kazda zena je bosorka:P...to nevies?:D
inko jaaj asi hej no:D sa podobate:DDD
nie starkych nemam...u kamosky:D vis taka mensia babska jazda...9 bab cisto bez chalanov! najskor to malo byt utapanie zialu ptm sa to nejak zvrhlo:D...vies ked hudba hra:D slunicko sviti:D asi tak:D
v martine by som chcela..ale zatial este tieto veci neriesim, kym si podam seminare musim len dohnat podmienky reformy...
ty brďo :D zas podobná myšlienka s tým psom :D len mi zas nehovorte že som bosorka :D ja za to nemôžem :))
zuzic..jeho pes mu ten riad neumyje :D lost je asi prinútený ho umyť :)) bývaš sám, však lost?