Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

bingham! :D veď virtuálne som mohla..a nie nič nevyťahujem, len som bola zvedavá, kto v tejto téme písal ako prvý..pretože ja som ojku spoznala až po čase :)

ty si pozeral kto mal 23000? veď to už sme dávno prešvihli, spätne sa to tažko hľadá...ale keď vravíš že ja, tak som rada :DD hehe

bingham

no kto tu asi len mal ten prispevok 23000... :)

takto ty na mna vytahujes minulost ??? :DD

pockaj aj ja tu najdem...nieco...ako si mi pusinky posiela... :DD

[zruseny1]

:) už aj u nás prší
tak to je dosť zlé, keď sa ti nič nechce
ja si robím teraz poriadok v PC, prehrabávam sa v starých súboroch, vymazávam, triedim...
vždy sa dá niečo nájsť..skús dačo vymyslieť...prípadne mi zisti, kto dal v tejto téme 23000-ci príspevok :))))

ooo bude búrka!

a čo by si sa mal učiť?

system

ach dneska strasna nuda, vonku prsi, nechce sa mi nic, ucit, neviem sa prinutit a pritom nemam nic na robote... :( joooj, nechce sa mi hrat hry ani kukat film, ani lezat ani spat nic ... nejaky typ co by som mal so sebou robit ?

lost

ale informatiku by som asi nedal, teda mna to programovanie nebavi :) teda nie som kreative...

lenze, cokolvek co potrebujem si na PC spravim :) cize tam mam ale inu motivaciu ako vysledok v skole, alebo skolu, alebo pracu...

to iste z matiky, nemaval so mju rad, napr MATICE, NA CO MI TO BUDE ?! :D

ak potrebujem (davno som bol gambler (poker) a tak som potreboval naozaj haluzne rovnice a v hlave pocitat pravdepodobnost a ine haluze), tak to mi islo lepsie ako kalkulacke :D (doslova :) ale to bude uz asi len praxou) :D

alebo som bol len priserne lenivy (a stale som :((( )

zuzic_

naa sak uz aj ja idem:) tak majte sa tu...a sak potom mozno este dojdem ked bude cas...len vies ked tu je bingi tak sa k slovu nedostanem:DD ale ne b. pozdravujem si ta:D
a lost, pa a pozdravuj hafana vs. buducu zienku domacu:D