Prečo ešte nespíte?

zuzic_

inko skoro:D to je tesne pod litosferou:D ..no hovori ale az moc:/..ja len tak ci nemate volaco nech nemusim secko preklikavat:D

lost

zuzic_
no fanatik nie, ale to by bolo lahsie, ked ma stve, zavrel by som ho tam :D tam by mohol robit co chce :D cize len .... automatizacia :D

[zruseny1]

fúha, že astenosféra..no tieto exo, termo, stratosféry mi už veľa nehovoria... a google čo na to hovorí? nič? :D

zuzic_

lost ale zas klud nech sa z teba nestane nejaky fanaticky psickar ok? s tou izbou je to uz trocha moc:DD
inko matika je supis;)..mam z nej 98% he musim sa pochvalit:DD ...a inak pochvalte sa..ako ste zmaturovali?:D nech mam inspiraciu dobuducna:DD

[zruseny1]

zuzanka, mňa bavila na strednej geo natoľko, že som ju chcela učiť..aj s matikou..a potom ma odhovorili..čo by si potrebovala?

lost

ak by som vedel, ze budem mat psa, zobral by som sa do 3izboveho bytu a nie dvoj :)
skoda no :D to by bolo ake perfektne, keby mal pes vlastnu detsku izbu :D

zuzic_

inko ty jak rymujes uz:DDD
lost...skor sa spytaj opacne...ja ju nenavidim!!!!:D len ci neviete kde najdem poriadne podklady o astenosfere abo take nieco...lebo veci si musime hladat samy no nvm najst nijaky fakt doveryhodny a dobre pochopitelny zdroj...

lost

mna bavievala geografia, lenze potom som zmaturoval a koniec :) hlavne zo zaciatku, ale uz si nepamatam co to bolo presne..

co ta na tom bavi ? :)