Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Dáme aj kalendárik? Dnes je
Deň zahraničných Slovákov - pamätný deň SR
Sviatok sv. Cyrila a sv. Metoda - štátny sviatok SR
Deň vorkoholikov (ľudia, dnes to s prácou nepreháňajte, chce to klííídek, nachvíľu vypnúť ((((: )
Pred 40 rokmi bol volebný vek v USA z 21 na 18 rokov.
Už je tomu 21 rokov, čo bol Václav Havel druhýkrát zvolený za prezidenta Česko-Slovenska.
Pred 15 rokmi sa narodila Ovečkaa Dolly, prvý klonovaný cicavec na svete.
Pred 161 rokmi sa narodil slovenský evanj. kňaz, spisovateľ a otec dvoch veľmi známych bratov Sama a Janka Chalúpkovcov. 35 rokov oslavuje portugal. futbalista Nuno Gomes a 30 rokov slovenský herec známy z viacerých slovenských seriálov - Ľuboš Kostelný.
A pred 42 rokmi umrel náš prvý predseda Matice slovenskej a rímskokat. biskup - Štefan Moyzes.
ee..podkolienky do postele? :DD nezniesla by som..ani ponožky..to by musela byť ozaj veľká kosa... ja radšej pohodlíčko a slobodu nohám doprajem :DD
ojka tak ty si potom asi veľký kávičkár...no spať tri hodiny...fuf..sila
tak to sú fakt ešte malé babizne :) ale deti v tomto veku sú najzlatšie... zvyknú už aj poslúchať
no ja som nerátala, že bude takéto počasie..takže tu mám so sebou iba také lahučké a krátke pyžamo..ale dneska idem domov, takže potom si už svedomitejšie zbalím viac vecí :)
och jak sa mi nechce... zas na tú stanicu... zas do toho vlaku... zas do tej klímy...eee
čo plánuješ na dnes ojka? okrem au-piar služby:)
zdravíčko (: no zaspala som čosi o pol piatej a o osmej už hore, ma omínal zadok, normálne nechápem :DDDD ale tak hm, rekordy v nespaní... radšej bych hádzala rekordy v spaní ((((-:O
tie kočky, no jedna ma 6 a druha cca 8 samizda... ešte také malé žubrienky (:
inko, mne ked je v pyžame zima, tak mam také dlhéééééé teplkunke podkolienky, ktoré si dam plus navrch ešte takú normálnu dlhšiu košeľu, neviem síce z akého materialu je, ale je tepla a perfektne sa v nej spí (-:O
dobréé ránko
ojka ja som mala pyžamo, lenže mi v ňom bola zimušaaaa:DD tak preto som si ho chcela vymeniť za iné
a ty si tu čo robila o 4tej ráno?:D si sa vrátila z diskošky? dobré rekordy hádžeš v tom nespaní:)
ako budeš taká unavená zvládať tie dve malé dievčatá? :) koľko majú rokov vlastne?
inko, tak si sa mala vyspať aj v teplákoch a kašlať na celé pyžamo ((:
jeeeej, vonku akurat prestalo liať... uvidíme na ako dlho (:
ojka moja, nie nezlakla som sa :D som si iba na chvíľku zavrela oči a hneĎ som zaspala
a viem že v podvedomí som si ešte opakovala, že si musím vymeniť pyžamo a napiť sa... a bum...hneď sú tri hodiny ráno ani neviem jak:)
tak sa majte:)
á ty, vieškto, sa ohlás či si v poriadku, lebo zatiaľ žiadna správa a to sa mi po včerajšku moc nepáči...dúfam, že všetko ok
www.youtube.com The Music Of The Night
pre vás všetkých (:
bu bu bu bu bu !!!!!
zľakol sa niekto? (((:
no jasné inko, jemná žienka kvetinka, no len aby, už to nezamaskuješ :DDD
ach, od zajtra bude u nás veselo, prídu k nám na prázdniny dve malé kvetinky, oujeeeeeee