Prečo ešte nespíte?

lost

hmm, woooow, tabor, to je IDEAAAA :D:D to by bolo super :D no ja ho tu mam len preto, lebo som sa nudil a tak som ho sem zobral, nech sa nim zas nasytim :D aspon ma zabavu :D

no amazonka.. to by mohlo byt zaujimave :) neviem ci poznas... Bear Grills - prezitie v divocine, tak tam tusim bol tiez v blizkosti Amaznoky.. a celkom pekne prostredie :) ked som to pozeral v HD kvalite, normalne som uvazoval ze sa tam pojdem pozriet, lebo to musi byt super uazstny pokoj :))

ja som chcel zdrhnut do Thajska keby daco :D lacne misto :) alebo opusteny ostrov :D:D:D

[zruseny1]

nie lost, nechcem žiadnu dovolenku :D to je iba taký môj výmysel, keby som chcela nadobro zdrhnúť, tak tam :) asi by ma tam hneď aj niečo zožralo..nejaký dažďový obojživelník:)

schyzofrenik hádam nie:) heh, čo robí tvoje druhé ja?
strážiš krpatého? sa čudujem že si mu ešte nevygooglil nejaký tábor a nestrčil ho tam :D

lost

no dnes mam tu brata :D on je teda partak :D nienie, ja som samotar :)))

alebo schyzofrenik? :D no to je fuk :D

Amazonka? tam chces ist na dovolenku? :)

mne ani zavesy nepomahaju :))

ale konecne, konecne je citit tu investiciu do klimy :D i ked 23C je aj celkom malo.. zaujimave.. ale tak, niekedy je idealne 19C a niekedy 24C nechapeeem :D

[zruseny1]

ja mám v izbe chladno aj bez klímy :D čo to spravia aj zatiahnuté závesy:) až mi je zima normálne..musím na chvíľku von, ísť sa zohriať... vycapím sa do trávy..a budem rozmýšľať o tej Amazonke...a čakať na budúci život:)))
tak veselé venčenie želám :) nemáš nejakého parťáka na venčenie?

lost

Inkognito

jasne, klima bezi, ale niekedy ani ona nestaci :D ale teraz uz sedim bezpecne na sedacke, tak je to OK :) je tu 23C.. celkom dobre :)

a inac nic moc, len coskoro musim znovu unavit psika :) lebo uz zacina byt sialeny :D

[zruseny1]

ignoracia pomáha keď som doma príležitostne, cez víkendy...teraz cez prázdniny to nezvládam tak dobre :)
a je to taká ošemetná záležitosť... totižto ja som sa konečne po rokoch vyrovnala s jednou vecou, s ktorou sa mamina nejak nevie vyrovnať, a tým že o tom stále hovorí ma to dosť raní...ale...dobre... kašlem už na to:) otrasiem sa
čo zaujímavého porábaš lost? :) klíma ti dneska beží na plné obrátky, však? :)

lost

no ventilacia je dolezita a hej - aj vlastna rodina a OBZVLAST vlastna rodina (alebo aj sirsia, blizsia) ma zaujimave reci z casu na cas :)

a stara dobra ignoracia nepomaha? :) proste dat im najavo ze "1 uchom dnu 2. von" - alebo to velmi zretelne prepocut :)