Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

no..práveže to je trochu inak lost... tam treba iba vychytiť tú správnu sekundu, v ktorej sa to má odosielať..skúšali sme volakedy aj naraz z viacerých mobilov so sestrami posielať, lenže potom sme si iba konkurovali ..keďže z nás troch vyhrala iba jedna a potom už sa nemôžu zúčastniť súťaže, keď už to raz pošleš a nevyhráš...
keď boli majstrovstvá sveta vo futbale minulé leto, moja známa vyhrala ten pobyt v JAR čo reklamovali v telke :)))
nepríde vôbec? tak máš celý deň pre seba..a vyzerá to na pekné počasíčko...tak si ho všetci užite..čaute :)

Laurina22

Lost,vcera si nebol v BA?Isla som okolo na aute okolo chalana s pudlom,ale nemala som kde zastavit:-/Som sa potesila,ze ste to vy dvaja:-)))

[zruseny1]

mobil? kto ja? prečo? kvôli tej súťaži?
no áno, nestačí? :D aj ten mám stále vypnutý:)

no to poteší..aspoň ti dal vedieť že bude meškať? :D

lost

Inko, no jeden technik mal prist 7:30 :D oni su taki velmi snazivy a chcu koncit o 13, maaaaax 14tej v praci :) ale nedosiel :D

inac, mas len jeden mobil? ;)

[zruseny1]

Laurina, tak príjemnú zábavu, nech bráško poslúcha :)
baliť? veď ty už si od nedele zbalená, či nie? :)

[zruseny1]

aa nevyhrala sooom... ojka no to sú také zázračné súťaže, treba poslať tesne pred polnocou jednu sms..lenže ja som to poslala nejak neskôr..odoslalo mi to tri sekundy po polnoci... tak ešte dnes skúsim... takto sme vyhrali od vianočných stromčekov, platobných darčekových kariek, grilov, no kopa vecí :)

no inak tiež mám rada oznamovanie vecí na poslednú chvíľu:) čo narobíš,treba dúfať, že nabudúce bude pozornejší

čau lost, ty si toho tiež veľa nenaspal,,, čo nechrapkáš ešte, kuťo ťa zobudil? :D