Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

lost..ale vlastná rodina? nie, toto nie je o závidení...všetci riešia moje veci, ktoré v podstate ani netreba riešiť..mi to pripadá akoby si chceli všetci ujsť od svojich sloních problémov, k tým mojim myšacím... a otvárajú mi tak staré rany... by som bola úplne v pohode keby sa k jednej záležitosti nevyjadrovali o čo ich aj prosím... tak ale čo narobím, som hluchá a slepá..ale aj mne dôjde raz trpezlivosť...zatial si to ventilujem tak, že vás tu s tým otravujem, ale raz sa možno zbalím a pôjdem do tej amazonky za žabičkami:)

[zruseny1]

ach systém..ja už na to ani slov nemám... mám pocit že ma vyslovene cielene deptajú... a keĎ ich poprosím, aby sa mi k danej veci nevyjadrovali, nerešpektujú to...cítim ako sa im už pomaličky vzďaľujem a strácam...chcem ísť preč, len fakt ja už nikde nemám miesto..nikde sa necítim doma

[zruseny1]

prečo sa ľudia tak radi miešajú druhým do života...už ma to vážne, ale vážne nebaví..mám pocit, že už nikde nie je pre mňa miesto v tomto sprostom svete

lost

no prave v tomto momente este chvilku ano :)

a potom sa uvidi, mam este vela blbosti na vybavenie... a tak netusim ako to spravit, rad by som "jednym tahom" :D ale to nebude mozne, co mi v podstate ani nevadi :)) aspon zabijem cas :D

lost

SAfko, hm... No teraz si nepamatam ze ci som tam bol vcera, avsak na kamennom namesto som bol tusim, avsak to bolo niekedy o 10~11 vecer..

Tak toto je haluz, fakt netusim ci som tam bol alebo nie :D :D Ale vcera asi nie :/