Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost..ale vlastná rodina? nie, toto nie je o závidení...všetci riešia moje veci, ktoré v podstate ani netreba riešiť..mi to pripadá akoby si chceli všetci ujsť od svojich sloních problémov, k tým mojim myšacím... a otvárajú mi tak staré rany... by som bola úplne v pohode keby sa k jednej záležitosti nevyjadrovali o čo ich aj prosím... tak ale čo narobím, som hluchá a slepá..ale aj mne dôjde raz trpezlivosť...zatial si to ventilujem tak, že vás tu s tým otravujem, ale raz sa možno zbalím a pôjdem do tej amazonky za žabičkami:)
ach systém..ja už na to ani slov nemám... mám pocit že ma vyslovene cielene deptajú... a keĎ ich poprosím, aby sa mi k danej veci nevyjadrovali, nerešpektujú to...cítim ako sa im už pomaličky vzďaľujem a strácam...chcem ísť preč, len fakt ja už nikde nemám miesto..nikde sa necítim doma
Inkognito: kazdy sa miesa do kazdeho, ale ked im to povies tak ich vyslovene urazis ze to nieje pravda :D
prečo sa ľudia tak radi miešajú druhým do života...už ma to vážne, ale vážne nebaví..mám pocit, že už nikde nie je pre mňa miesto v tomto sprostom svete