Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ahoj niky, vitaj, vitaj... ako prazdninuješ?
Dobrý večer prajem : o)) Dlho som tu nebola reku sa zastavím na chvílku. Ahoj Lost : D
a čože sa deje s našim binghim?
lost, a aká bola pizza? aku máš najradšej?
zdravíčko
inko, fíííha, to som ani nepočula, že sa dá tak pekne povyhrávať... takéto veci idú asi nejak kolo mňa... ale tak parada, keď ste už čosi povyhrávali
lost, no veci sa tak majú, že v noci som toho veľa nenaspala a ráno som musela už cestovať zasa...
lauri, už to tu asi isto nečítaš, ale dávaj si tam na seba pozor a riadne sa zabaaav
binghi, daj vedieť čo je s tebou..začínam mať o teba obavy:( dúfam, že to už prechádza pomaličky
:DD takých zákazníkov si všade cenia :)) nabudúce príde obsluha: "áá, bezlepková šunková tak ako vždy?"
ty si taký džúsikový? ja sladké moc nepijem..teda, kofolou sa v poslednom čase dosť nalievam, ale za to ja nemôžem..ja si to nikdy nekúpim, ale už keď to vidím doma na stole, tak neodolám :D no už som zakázala to kupovať:)
a tvoj brat bude u teba aj spať? bude pyžamová párty? tú si stále robíme keď k nám príde môj synovec..mimochodom tiež trinásťročný :D a jeho to stále baví :D
no tak sme boli aj vonku chvilku :)
no mne pizza chutila celkom :) teda bol som tam treti krat za posledne tri dni co o tom viem :D ale dnes taku pizzu uz citim na zaludku :D asi som zmixoval zlu kombinaciu "drinkov" :D pomarancovy + jablkovy dzus + sunkvoa pizza + nervy z brata :D
ale tak, ... mohlo byt aj horsie :D
O tom kasmire, teraz neviem ci to bolo pred x-rokmi alebo su to aktualne udalosti, tak ale snad prestanu nech tam robia cokolvek :D
no tak som nebola ďaleko :D aspoň má "pán spevák" aké také publikum :)
no keď mu nechutilo, ostalo aspoň tebe predpokladám:)
neviem prečo ma to ťahalo kedysi na východ...taká symbolika kľudu, pohody, ticha..o tých nepokojoch nevieeeem, musím vygoogliť :)) hádam sa tam nič nedeje, lebo tam prídem porobiť poriadok
jasné, ber ho na venčenie..riziko nechať decko same doma :)
PRESNE... povedal som mu ze nech mi pusti nejake MUSIC.... a on po chvilku rytmus - co ti .... :D
ja som vedel ze toto nieco take niekto skor ci neskor pusti :D
ale tak nastastie to berie ako recesiu.. myslim... zvacsa pocuva take.. eminem.. alebo take podobne americke (nie bezprostredne rap, skor pop alebo co fici a ma chytlavu melodiu (schvalne nepisem rytmus :D ) )
tak sme skusili tu bezlepkovu pizzu :D
brat cely macher ze si da encian ci co to je a potom to nezvladol zjest :D:D ja sa drzim konzervativity "sunkova pizza" :D
no a ma nove sandale a teraz sa tesil spat, leeebooo... doniesol si NOTEBOOK :D:D:D
som zvedavy ci sa mi ho podari vytiahnut na vencenie :)) ale snad hej :)
Kasmirove udolie, preco prave to? :) raz som pocul ze Kasmir (to mesto a jeho pobrezie je velmi velmi pekne..) ale neprebiehali tam nejake boje teraz? :)
lost..no ja tam nepotrebujem prežiť..kľudne nech ma aj nejakí amazonskí domorodci rozštvrtia. už mi je všetko fuk..len nech je to rýchle a bezbolestné
ale keby som si fakt mala vybrať ideálne miesto pre mňa, tak by to bolo Kašmírové údolie
jéj tak ty strážiš brata dobrovoľne... a čože už ťa slniečko pripieklo? :) no ale aspoň sa navzájom trochu rozptýlite... potom poreferuj čo teraz fičí vo svete trinásťročných :) tipujem že taký Rytmus
a dobrú chuť