Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

lost... načo zbytočne opisuješ výzor slovami :D hoď sem foto a hotovo :D moje heslo: " veď čo, aj tak ťa nikto nepozná" :)
matematická výhoda? ee... ale vieš..vyhráva posledná smska toho dňa...tak to už nie je náročné tak zariadiť :D preto to posielam tesne pred polnocou :)

Laurina22

Inko nie,ved ja som uz Losta videla:-)

Lost pri Safku...

No nic,zastavila by som a zakricala ze Hej,Lost!!!!A zviezla by som vas kam potrebujete:-)

lost

Tak je kruh celkom maly :D

Len si nepamatam ci som vcera bol v tej BA, ale myslim ze hej :D len zalezi od casu a miesta :P

lost

nj, to by bol zaujimavy prihovor :D "ty si lost?"

:D:D

to je take dvojzmyselne? ze si strateny? to je take ze .. dotycny si mozno ani neuvedomy ze to strateny je meno :D

inac.. ja som len sem tam posielal SMS a asi nikdy nevyhral :) teda mozno niekedy nieco malickeee...

ale uvazoval som ze skusim osud a poslem sms do tej sutaze o to ferrari:P

[zruseny1]

lost D: orion súťaže sú naše naj :DDD
s nimi sme vyhrali tie brutálne nádherné živé vianočné stromčeky aj s komplet výzdobou
iPody mám 2:D a to sú všetko také nenáročné súťaže...kúpiš nejakú čokoládu, alebo jojo cukríky zašleš kód v jednej 20 centovej smske a máš :D
no keď budete veľmi poslúchať, prezradím našu taktiku:) ja už som vyhrala dosť, doprajem aj vám :D

[zruseny1]

lauri a keby bolo kde zastaviť, tak by si zastavila a prihovorila sa? :D že..."prečo ešte nespíte, si to ty lost?" no by mohlo byť zaujímavé :D keby to bol on..a aj keby nebol:D asi by dotyčný moc nechápal :)

lost

Inkognito

noo, tieto SMS sutaze, to je vcelku zaujimava tema, este pradaaaavno bola ORION sutaz, a poznal som cloveka co vedel garantovane vyhrat.. ludia vymyslia hocico :) no a potom bezny sutaziaci nema sancu :P nulovu... prakticky je nemozne vyhrat.. viem si predstavit ako vyhrat aj tuto sutaz, je to v podstate extremne jednoduche :D ktovie ci to tak uz niekto nerobi ;)