Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, ale oni dovolenkujú vždy vtedy, ked za nimi potrebujem isť (-:O teraz mi to vychádza tak, že budem mať na ne čas až druhú polovicu augusta, dúfa, že si aspoň dobre oddyyyyychli,....
nooo, tak nerobí sa to, nerobí, ktovie kade sa túla.. ts, ts. ts...
a už je lepšie? lebo piaty si už radšej nedávaj (;

[zruseny1]

ojka, dovolenky..jasné :D ja som dneska bola u lekárky, ale chcela som si ešte jednu vybaviť..ale jasné že dovolenka všade:))))) ale musia si aj oni oddýchnuť

[zruseny1]

nechodí....stále nechodí...ach ... je mi biedne..to sa spieva v jednej pesničke, neviem už akej
toto sa robí?M no povedz ojka? robí sa toto? nestalo sa mu nič že?

[zruseny1]

ojkaaa..ale mne je fáákt tak moc veselo:DD no som taký polovičný invalid,,brucho ma trochu bolí..teda asi nie trochu keď to je na 4 ibáče :D
aj spievať môžem:) povedz si čo bys rada :D

ojka

www.aktuality.sk ou, z tohto by som sa moc nenajedla...
inko, už neibikuj, lebo ešte spievať začneš... a čože ťa tak bolelo, ked si sa tak dávkovala?
ja som si dnes chcela nejakých lekárov povybavovať, keďže sa mi budúci týžden trochu zmenili plány a akurat som sa fajne previezla do mesta,... všade kde som chcela, bola dovolenka....

[zruseny1]

možno na nás niečo chystajú:) nejaké kulehy
uh, ako ste prežili piatok? :))) ja na 4 ibalginoch:DDD a taaaaakto mi je veselo z nich...čo do nich dávajú? :D dobré to je..ako extáza... teda...niežeby som skúšala :D iba si myslím

ojka

inko, my máme tiež v ten týždeň zápis, ale až 8.9., tiež som sa kukala, že čo tak skoro....
také novoty na škole, tsssssss... ktovie, čo nás eštše čaká...
ale som rada ako blška, prvá kapitola diplomovky úspešne odklepnutá a schválená, už aj zapísané v indexe... juch

[zruseny1]

ojka? tiež máte na FHI zápis do piataku tak skoro? my 5.9, jak je to možné..stále to býva okolo 22.9. snáď nezačíname s výukou skôr? glg

inko.

no vidíš lost..veci ktoré hovorím sa vážne stávajú :D už si to aj ja priznávam že mám nejaké bosorácke korene..každý deň chodím v petržalke okolo jedného pubu- tuším Baba jaga sa to volá :) tak asi by som sa tam mala zastaviť :)
ojka..tak ...vieš..raz je dobre..raz je menej dobre...ale už nech sa ozve kde toľko
trčí... nestalo sa mu nič, však?
system - vidno že ich máš rád :DD