Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
stačí, ak tu existuje mojich pár úžasných ľudí a tým pádom je to pre mňa skvelé mesto:)
a s tým parkovaním...no neviem... takéto zatiaľ neriešim, i keď vodičák si plánujem robiť niekedy v najbližšej dobe
Inko, babam sa kupuju dost jednoducho...vsak vies ake sme...tesime sa vsetkemu :D. Nie ako chlapom, ked treba nakupovat, to je pre mna otras... Mne jedine veci, ktore moc netesia, su take "chytace prachu" (sosky a pod.). ALE napriklad minule som uvidela taky maly fotoramik, co si vies zavesit na kluce, a uplne som si to zamilovala :D. Btw, bizuteria sa zijde stale :), tak ako aj kozmetika, a tak ako aj flaska sa s chutou vycucká :DD.
inko, uch, som doma, na dovči som uz bola, takze nvm co budem robit este temer 3 mesiace :(. Skusala som najst brigadu, aj v personalnej agenture som bola, ale bieda...pochybujem, ze sa mi ozvu, lebo tu NIC NIE JE...takpovediac - zdochol tu pes...takze travim cas citanim a domacimi pracami...ani minat moc nechcem na kupka a tak, ked nemam ziadny zarobok... Dufam, ze sa nieco naskytne, lebo si predstav, ze od septembra budem mat skolu asi iba 1x do tyzdna :DDDD, a to je ideal na pracu, dokelu!
a nenadávaj na Bratislavu! :D
hej! čo máš proti zamestnaným študentom? :D dostaneš po hlave
no lebo ked som si platil parkovanie cez SMS, tak mi to pisalo ze "platne do 9:00 15.7"
ale netusim dokedy je free a dokedy sa plati, ja ze 18:00 konci platene , ale ja som to odosielal kratko po 16tej..
a ten ich system je totalne blby, poslem 1 sms, a ono mi to strhne 2x ..
tam isto zamestnavaju studentov.
sviatok? prečo lost? 14.7... asi nie:) žiaden sviatok
no tak ano:) viac toho asi bude...myslím, že základ bude fľaša:DD a potom niečo k tomu..dosť často si požičiavala ešte na intráku odo mňa náramky, doplnky a také blbostičky..takže niečo takéto pohľadám...
už len musím prekonať svoju nechuť k nakupovaniu, eee :-/
no víla, hovor hovor :D ako sa darí? :) pracuješ niekde? alebo oddych doma?
Hmhmhm...chces jeden, alebo viac malych?
Lebo niekedy je najjednoduchsie kupit viacero drobnosti (nie zbytocnosti! :D ) a v niecom sa trafis do cierneho :D