Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Mne sa tak zdalo, ze som to niekde tuna citala...alebo som si to nejako chybne domyslela teda :D. Uplne ze si ma teraz prekvapil, haha
lialo nedavno :) ale raz som sa dazdu vyhol :D chcel som ist vencit a uz uz zacinalo prsat, ale zdrhol som do BA a tam totalne sucho a ani oblacik takmer :D prisiel som spat a uz bolo sucho :)
ale mohla tu byt vcelku brutalna burka ked som zdrhol, az som sa bal ze ked sa vratim, kazdy spotrebic bude horiet od blesku nahodou :D
Prsiiiiiii, konecne tu zacalo prsat, letny dazd je super, pokial len nebude prsat dalsie styri dni, haha... Aj u vas uz leje?
Hmmm, mne bude asi vsade lepsie, ked odtialto odidem. Uvidime, uvidime...som velmi na vazkach po VS, lebo tu je to...uz ako som povedala...trt.
Lost, ale ja som bola vazne v tom, ze ty si Blavak vysity :D
hm, zjatra je uz paitok, ako strasne to leti :D
inac tam v BA robia vcelku zaujimave jedla, nedavno sme isli s kamosom do nejakej jedalne, neviem ako sa to uz vola, ale bola tam taka zelena budova predtym, niekde na zaciatku karlovky.. a straaaasne velmi na kopci to je a bolo tam cca pol miliona studentov a jedlo extremne lacne, lebo kamos to platil cez tu studentsku kartu a mal zlavu :D
to ale mate vyhod :P studenti :)