Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
elektrikár ešte nedošiel? :D ti aj baterka dojde o chvíľku :DDD
ešte si nejaké posledné nástroje vykladajú :D
hej..exkluzívny koncert :D z pohodlia lehátka, dúfam, že závidíte:P
no inak, neviem neviem, či to nie je náhodou kapelka môjho spolužiaka zo školy...oni zvyknú v dúbravke, v jednom podniku hrávať...tak možno chcú aj vonku :) a sú strašne šikovní tí chalani :)
jasné:) krásne je..všetci pobehujú vonku, iba ja sa spamätávam z roboty :))) ale vybehla by som tiež niekam
a vlastne nie..čoby som ja chodila preč..keď priamo pod balkónom mi tu hrá nejaká kapelka....knock knock knocking on heavens doooooooooor...yeah, yeah, yeaaah:))) fíha, nejaký koncetík sa tu chystá? :D
trafili mi nôtu :)
woooow :D môj posledný príspevok je hodný ceny breptoša :)) nejak mi písmenká poodcházali
lost, vidíš tie naše gymnáziá sú nam pekne nanič :D hlavne že vieme integrovať a ovládame matice a vieme dokonale opísať spaľovňu odpadových látok po nemecky
prečo by sa ti elektrikár smial, ja to jeho práca:D on as určit eneie spraviť takú chrumkavý vyprážaný karfiol jak ty :)
čo je s ojkou? žena, kde trčíš? :)
neviem ktore su poistky a ktore istice :D
ale ani jedno z toho nejak nerobi nic prave v tomto momente :)
ale tak.. ved prakticky nic som nemal pustene a toto :D
tv + notebook + pc moze mat tak max 500W .. vysavac mozno 1200W.. pracka, 1000W ? a klima mozno 4000W :D
ved to je nejak malo, ci nie? :)
no tie vonkajsie, tam je tam cerveny gombik :D a zelene nieco, vyzera to ako kolik.. a ten nejde tam kam by mal ist, tak elektrikar je uz na ceste coskoro..
zatial sa budem musiet zabavit inak, resp. bez elektriny :D:D:D
sranda no, nejak som si neuvedomil ze tam je nejaky aj limit :) no taketo obmedzenie slobody :D v USA by som si mozno nieco aj vysudil :D i ked... to je "moj majetok" cize nic z toho :D
preco ma taketo veci nenaucili v skole? hmm.. gymnazium... 8 rokov strata casu :D
to som zvedavy co mi povie elektrikar, resp ako dlho sa bude smiat ze co som za lamu :D
objednat sa.. no mozem ta objednat ak chces :D lebo "este je cas" som aj ja zvykol pouzivat :))))