Prečo ešte nespíte?

lost

Inkognito

no hej, neviem ako sa mam zbavit tohto :D

ale tak vies, ako ma ide klepnut o zem, resp si bucham hlavu o volant, ked vzdy vojdem kazdy den do tej zamorenej zony a zabudnem vypnut ventilaciu vzduchu ci co to je, vzdy si poviem "NEEEEEEEEEEEEEEEEE, zas so mzabudol, :(((( " :D

lost

k tomu darceku, treba aby to bol fyzicky predmet, alebo napr party, zoskok padakom, nejaky vylet, alebo mozno nejaky epilator :)

[zruseny1]

lost :DDD jak ťa čítam tak si uvedomujem, aký som ja v podstate spokojný človek :D

možno iba tieto veci príliš riešiš a venuješ im moc veľkú pozornosť... a veď čo... smrdí mesto? tak smrdí, veĎ čo, nos si zvykne.....mešká MHD? však príde raz:) kam sa náhliť:P

[zruseny1]

fuf, no chlap ti zas povie opak :D že ženám ťažko niečo vyberieš:) a ja fakt neviem čomu by sa potešila, neviem to ani podľa seba posúdiť, lebo darčeky nemusím, ani mi nerobia radosť... ani sa na ne neviem vopred tešiť...hmmm..divná som? :)

čožeee? školu raz do týždňa? tak to ma mrzí :DD tak rýchlo hľadaj, to sa naozaj oplatí pracovať aj cez akademický... ty ale neštuduješ v BA, však nie? Nitra?

nejak neskoro začínate s výučbou:) ja mám ešte 2 mesiace voľno, tri už by som asi nezniesla fakt :D

lost

tak ako ak ide clovek po bratislave tam kde je to len OK, tak v tom pripade je to OK mesto :D

no plusy ma aspon take, ze je tam aspon ako taka MHD, i ked vecne meska, je to lepsie ako v TT, daleko lepsie..

a mozno samotny fakt, ze je to mesto velke, tak ponuka viac a je relativne lacne.. taka kofola stoji 1 euro.. vyborna cena, i ked niekto mi hovori ze je to vela, tak neviem no :)

lost

ale len tak aby sme si rozumeli, ja nadavam na kazde mesto na slovensku :)

zatial som nenasiel mesto co by nemalo negativum u nas..

a tym padom to nie je dobre mesto pre mna :)

lebo sa nesnazi na sebe pracovat :D

pezinok je jedna velka skladka napr...

trnava zas smrdi divne pri kazdom vstupe/exite smerom na zapad

no hold, budem musiet skusit aj ine mesta :D

dobra vila

Lost- mozno mas aj pravdu s tym zapadakovom, ale je to na SR asi najlepsie zapadakovo :P. Po vyske tam fachcim jedna radost...alebo rovno s kuframi cez hranice...bieda, ludia, bieda

lost

no studenti :)

myslel som programatorov toho systemu, ved to je sakra dolezite, predstav si, ze zpaarkujes, ponahlas sa niekam a neprichadza ti sms, az za 1/2 hodinu a nikde ziadny automat kde si to mozes kupit, ale nechces cakat potom na policajtov nech ti daju dole papucu
= dolezity system, nech to nechaju expertom a nie studakom :)
alebo aspon nech to poriadne otestuju

ale samotna bratislava smrdi z faktu, ze preda parkoviska nejakej vypalnickej firme a potom nie je kde parkovat...

i ked toto uz treba riesit "v blave blavacky" a zaparkovat tam kde sa da, hoci aj v strede krizovatky, ako to robia velke SUV :)