Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja neviem :D tak zatial iba vyspevujem z balkónu... neviem..nejakú zlotu plánujem...vyventilovať sa musím :)))
lost, tak to s vyhrievaním ti verím :DD v zime nemusíš kúriť:)
blahoželám k šikovnému elektrikárovi:D problém odstránený:)
juuuu a ten Ďalekohľad mám na tú kapelku :DD som chcela vidieť či je to ten môj spolužiak.. á susedov nešpehujem lebo tu žiadnych nevidím :D
juuuuuuuuuuu a trochu ma na tomto balkóne pripeká
chcem niečo vyviesť:)
no presne, co som mal Toshibu (nech odpociva v pokoji :D ) tak ta po 1-2rokoch bateria vydrzala tak 15minut ak som na tom ntb nic nerobil :D:D
ale tato lenovo je vcelku uroven konecne :)
no uz sa musim zbavit tych PC :) ved ked vsetky zapnem, tak mozem vypnut kurenie :) (a to nie ako sranda, este s TV a mozem vykurovat v zime aj susedov :D )
som si teraz aj ďalekohľad vzala :D ale nie su to tí moji chlapci, škoda :)))
tak neviem či sú to zrovna známosti :D ten chalan je aj tak z iného krúžku, nie priamo z môjho, ani ma asi nepozná moc... je to ešte len taká mladunká skupina, asi nepoznáš... Aragon :) ale hrajú naozaj pekne... rockové vecičky
ty máš teda peknú zbierku počítačov :) tak nech len vydržia, hlavne baterky :) môjmu odišla po roku a pol úplne...teraz iba na kábli som...a potom mám ešte taký miniPC..ten som vyhrala z mountfieldu :D bežala taká súťaž--potoč si kolesom :D tak som si potočila :DD
notebook zahadne drzi :D
1,5 roka je zapnuty bez prestavky... a bateria ma mozno tak 80% kapacity :) mam 50% a ukazuje este ze vydrzi 2 hodiny :)
no on by mal dojst coskoro.. len bol zaneprazdneny, ked sa tento incident stal :D
wow, k tej kapele.. to uz mas pekne znamosti teda :) tak kto ma talent... ten to proste umiii :)