Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ale TT je neskutocne zapchata .. ak omyslim cesty.. neuveritelne zle sa tu jazdi.. prakticky pesi sa dostanem z 1 konca na druhy rychlejsie ako s autom napr o 13-14tej :)
a ta lincianska, tam sa ani ja radsej neodvazim zajst :D
a samozrejme vlakova/autobusova stanica vyzera ako niekde na luniku... cize na TT by som vedel snad viac nadavat ako na BA :D
no hovoria tu napr
OCUJ namiesto POCUJ :D:D
ale ja som tu len 1/2 roka a isto tu nebudem viac ako 1/2 zivota, cize kludne na nu mozeme nadavat :D:D
ale ako nedavno som sa rozpraval s jednym clovekom, teda s 2 a suhlasili ze TT je nic :) prazdnota.. odbije ista hodina a koniec, mrtve mesto.. ani v centre nic nie je..
Lost - ochhh, ty tam zijes? To som netusila :D. Ja netusim, v TT som nikdy nebola, nvm ci maju hory-doly :D. Viem iba, ze tam vravia "ciboha" :DDD
Inko, ano som...ale moc sa s tym nepysim :P, bo ma hned ma kazdy za madarku a nevidia, ze hovorim slovensky??? VRRRR!
O-o-o, to heeej? A co robis teraz za brigadu, ak sa smiem spytat? Vies co, ja som pozerala, ze index noslus /u nich som bola/ ma nejaku brigadu do NZ, ale to viac precestujem ako zarobim...a maju tam iba: "praca vo vyrobe" /co si mam pod tym predstavit?/, taaaakze nic. Ale uz pred dvoma rokmi som u nich bola, povedali mi, nech si vybavim ZP, vybavila som a brigada nikde. Teraz mi to zislo a zas...vybavte si to, az vam najdeme brigadu... Jasne, bozkajte ma v prdelku, zas vyhodim nejakych 15 evri za to a brigada nebude! Pff :-/
jasné:) veĎ to mi aj vravela, že stačí ak prídem ja..rok sme sa nevideli:)
ty si z Komárna? :DD heeej kicsoda micsoda krajanka ..ale neviem čo tie slová znamenajú :)
no a si nemysli, ani v BA to nie je ružové s brigádami... ja som veľmi veľmi dlho hľadala... a ešte stále hľadám, lebo s touto aktuálnou nie som spokojná :D
Lost, TT je taka smradlavina? Tusim som tam nikdy nebola, ale viem ti povedat naisto, ze zit by som nevedela v meste, ktore nema rieky, vody... A tym je presne Trnava :-/. Tak co uz, chudera si to zlizla
hej , fyzický darček :) párty samotnú má na starosti ona..to ja neriešim... no ok... bude mať niečo na seba..zajtra niečo vyhrabem :)
Inko, vlastne ozaj, 2 mesiace...vsak uz je 14.7 ako pozeram datum, zapis mame tusim 19 (alebo tak nejako). Pred 20-tym.
Nie si divna, kazdy rad nieco ine, ja som zas taka, ze sa tesim kazdej "haluske", takze so mnou skoro nik nema trable ci su to narodky, Vianoce... :D. Ale asi ti poviem osuchanu frazu, ale tvojej kamoske aj tak najvacsiu radost sposobi to, ze tam budes! Ja som na tom tiez vzdy tak, pokial sa o priatelov jedna, nech prinesu dobru naladu a je :). Aj tak sme mladi, nepracujeme a nemame peniaze :P.
A hej, studujem v NR, ale dochadzam tam, a teraz by som tam uz isto nebyvala, kebyze mam skolu 1x do tyzdna :-/. Tu musim hladat pracu tuna, v KN city... to bude radosti... skoda, ze nie som v BA :(
čooo? :D čo si šiši? :D že zoskok padákom :D hahaahaa..ja ju síce mám rada, ale nie až za takú cenu:D držme sa v nižšej cenovej relácii..hodnej študenta :D dohodli sme sa na drobnostiach
aká zamorená zóna? ty po akých úsekoch chodíš? :D