Prečo ešte nespíte?

lost

tak ludia beru cokolvek :D

i ked nerobim priamo s knihami, ale najde sa tam zopar ludi co beru aj 10 knih naraz a za tyzden vriatia a beru znova :D tusim ale ze cez prazdniny je to prazdnejsie, kapanek :)
(ja som necital knihu snad uz 5 rokov :D som z toh oznacne "out" :D )

a aky zaner citas? :)

[zruseny1]

jaaj veď knižnicu si ty už dávno spomínal, len som myslela že to nemyslíš vážne :))
aj by si vedel niečo dobrého poradiť? ja som dávno nič poriadne nečítala.... cítim že aj hlúpnem z toho :D

lost

(sepkajuco)kniznica :o) (/sepkajuco)

ale cez vikend to bude len taka vypomoc v "rekonstrukcii" tak to bude zas sranda...

tak hadam nebude az take horko ze 35C dnes-vcera bolo celkom super :)

[zruseny1]

lostidlo a ty kde pracuješ ak to nie je tajné? :)
ja nič nerobím..nie je čo... teda..čakám na jeden mail od jedného parťáka :D ale ako ho poznám, príde to tak okolo polnoci, keď už ja tu nebudem môcť byť :D

lost

ach, konecne doma :D

sialeny tyzden, uz si musim dat oddych, teda "pracovny oddych" cez vikend.. no hold..

a co vy nove? :)

[zruseny1]

jasné:) prepáč, ja len pre istotu:D

veď už sme ťa tu aj spomínali za ten čas čo si sa neozvala...som rada že si v poriadku :) si bola niekde na dovolenke? :)

a ja nič :) ja oddychujem po práci..medzitým ako som tu písala naposledy som stihla aj na hodinku zaspať:)

ojka

ahojte nespáči (:
inko, hej, hej, bola som to ja (; len písala som z mobilu, preto bez diakritiky.... som bola pár dní preč... a mi nedalo, že čo tu bezo mňa stvárate (((:

[zruseny1]

system, diky ešte raz za to, že si nenabehol :D vďaka tomu už sedím doma, haaha:)

no a mám už aj ten darček pre kamošku :) a pochopiteľne sebe som tiež kúpila..dva