Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost: presneeee :D:D:D aj my sme tak pocitali :D a ked niekto prisiel tak sme ho zdrbali ze naco risiel :D
treba tam vytiahnut nejake tie kabliky, nech si aj system oddychne :D
to mi pripomina, ze ako sme v triede spoluziaci pocitali ze "dufam ze nikto iny nepride, je nas prilis malo, az tak ze nemozu vyucovat, no tak nikto nesmie prist, a ideme domoooov :D :D neviem ci sa nam to niekedy podarilo, ale mozno tak raz za 8 rokov :D
ešteže mám v zásobe svoj vlastný počítač s netom :D
komu je lepšie :)
systém :DD len vydrž a oddychuj a ešte máš čas..ak nenabehneš do pár minút, pustia ma domov :D
ja som dnes nikde nepadol ! :D
juchúúúúú..v robote padol systém :DD platia mi za to, že si sedkám..a pozerám z okna :)))
ojka.čo je s tebou? :) si odcestovaná? a si to vôbec ty? veď ty zvykneš písať s diakritikou:D
binghi,tak sup sup pod perinu,nech sa rano nezobudis s otlacenymi cudlikami na cele zajtra rano (;
lost,pekne nocne divadielko prajem,gn potom (:
jaj taaak...ty si taky na telefóóónik :)...aj ja mam zajtra volno...konecne sa mi zacali davat niektore veci do poriadku...a mozem kludnejsie spavat...aj ked nikdy...nehovor nikdy :DDD
lost...zivot je strasne zlozity...nikdy nevies co sa ti prihodi...treba si ho uzivat naplno...dnes...ta tu nechcem vidiet...pojdes pekne von sa strieskat...a zbalis niake "zienky podnikove"... na tie netreba vela namahy...staci jeden drink :)))
uz si musim ist lahnut...lebo mi hlava pada na klavesnicu...pivo ma vzdy uspava...tak dobru noc brasule...a nezabudni treba sa zabavit :)))