Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

noo, to je nápadík:))) ale vyrobiť elektrinu len tak, neni až také jednoduché :D to by sa chudák musel veľmi preveľmi odtrhnúť z reťaze :))) ale skúsiť to s ním môžeš:D tuším aj teraz budú hľadať nejaké talenty v telke :D

[zruseny1]

:DDDDD
som skoro teraz spadla z postele :DD
aké papiere ti chýbajú?:D vodičák ty máš vôbec?:D
jakže kto by ťa upratoval? :D na slovensku nikto..pár aút by po tebe prešlo a hneď by si sa rozpŕchol do všetkých strán...aa...beeee...ne radšej nehovorme o takomto hrozivom scenári :D

lost

ako dnes behal vonku 2 hodiny ako totalne besny :D totalne sa zaprasil (aj hlavu - vlasy ma od prachu) a potom bol chilku sam doma a zas ma tolko energie, ze by mi kludne vyrabal eketrnu pre tu klimu :D

lost

ale ten psik je trosku "ťuťu" obcas :D

napr idem ho vencit, tak on len znackuje (ale zaujimave je ze zadnu labku este nezdvihne) a potom doma je taky nervozny, asi nepoznackoval dost :D a tak ked by som ho v takom stave nechal 12 hodin, no neviem neviem co by robil :D

ale to by sa utrelo, to nie je problem, lenze co by si chudak psik myslel, ze preco nemoze ist von :)

lost

no znamku uz mam :)

(prvy krat som isiel fakt bez nej a v polceste som si uvedomil ze a saaakra, nemam znamku, aka je pravdepodobnost ze ma zastavia? :D tak ale potom som ju v ten vecer kupil :) )

problem by bol asi v tom, ze by som to neubrzdil, ak by sa mi policajne vozidlo postavilo do cesty (ako minule, lenze vtedy som isiel len 150-160), brzdna draha by bola kapanek dlha :)

(oni maju taku prax, teda zatial len raz, ze v 80-90kmh sa mi tam postavi do laveho pruhu a brzdi.. )

a ak by este zistili ze nemam papiere, tak to by bola ceresnicka na torte..

ale bez tohto by to nebolo ono :) o tom je adrenalin :D

ak by blikal za mnou, nevidel by som ho, lebo basak mi tak trasie so zrkadlami, ze mam problem vidiet co v tom je :D

cize by ma teoreticky mozno aj zastrelili, ved maju samopaly :D

lenze kto by ma upratoval z tej trojprudovky?!?! :D :D

[zruseny1]

ale vydrťal by aj do rána asi :)
mja suseda, taká psychoška, má asi 12 psov..síce, už nie, lebo jej ich vzali...no ale mala ich..zavretých aj niekoľko týždňov v dome..kým ona chodila na týždňovky robiť... smrad z toho domu sa šíril celou ulicou, a o hluku ani nevravím... chúdence zvieratá... nachystala im tam nejaké vrece granúl na celý týždeň a myslela si že tým pádom je to vybavené... a potom..potom prišla Markíza a televízne noviny a vzali jej ich:D

[zruseny1]

aký je zlatý, poslušný havo :) tak viem si predstaviť, ako ťa vždy víta:) a čo nemáš diaľničnú nálepku? :D na tej cele predbežného zadržania som sa dobre zasmiala :D by si tam vydržal..bez tvojej klímy? :D síce..v chládku...tebe by nebolo zle :)))

lost

on je zatial sam doma :))

tak vacsinou mi to trva max 6-7 hodin aj s cestou :) zalezi ako sa mi podari zdrhnut a ci ma zastavia :D

no ale ked bol v pondlelok sam tak od 7:10 cca do to uz bolo snad 18:30 cca tak som mal o neho strach, ze co doma robi :) ake privitanie to bolo :D a ani nic neposkodil, nepospinil :D ale ak by ma zastavili policajti co som robil na dialnici, tak by to teda do rana nevydrzal, ci kolko by ma to drzali v cele predbezneho zatknutia :D

to je ale zaujimave, ze vydrzal takmer 12 hodin sam :) ktovie ako blizko som bol k jelo limitom :)

inac je to v BA..

[zruseny1]

ja som tiež brala veľa kníh ale nikdy som ich nečítala... aj za upomienky som dosť platila
ja ani nemám nejaký vyslovene obľúbený žáner, ani neviem čo teraz frčí..v knihách nie som doma
naposledy som čítala Dve ženy...a Rain mana:))) toho už asi 4.krát:D

a keĎ si v práci, čo robí tvoj kuťo? :D dávaš ho niekam?