Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
brani mi zaludok, co mi uz uz ide prasknut :)
este hodinku pockam, zatial upeciem rohlik a bude OK :) uz len pre pocit tej salamy, zopar som ich zobral, ani neviem ake, ale vyzearju vyborne :D
pripominaju mi stare dobre casy, jednoduchy rohlik, maslo, salama :)
so simple, so great :) no hold, v jednoduchosti je krasa :D naco stale take komplikovane recepty, ja ich orezem na tie najdolezitejsie suroviny a pirpravu :)
inac, ja tie mince nemam rad, lebo vzdy si zabudnem opasok, a tie jeansy sa akosi roztahuju ustsavicne a potom mam isty problem pri schodoch :)
tak si daaaj:) čo ti bráni? nemáš? :D
ja tiež keď dojem, napríklad obed, niečo slané, mäsité, hneď si musím dať niečo sladké...ale už aj v tom momente... vymeniť chute:D
ja mám rada dvojeuráče :D také pekné veľké mince... a dobre je z nich peňaženka tažká... a pri ťažkej peňaženke mám pocit spokojnosti :DD
u, takže cestoviny? dobre dobre:) ale to ťa nadlho nezasýti
ja som včera vyklepkala asi 12 rezňov:D takže máme poživeň na také tri dni:)))
no kvetak som uz davno nemal :) nehcce sa mi vyprazat :D teraz ficim na cestoviny + tuniak :)
prave som bol v tescu, som kupil 15 plechoviek tuniaka a platil som 2eurovakmi ONLY :D
to ej sranda ako sa tie mince nazbieraju, vzdy si hovorim "teraz ich miniem" a vzdy si zabudnem doma tei mince a musi mznova rozmienat..
no ja jojkárske autá vidím dosť často... a markizácke už ani nehovorím :D vždy je čo točiť :)
hehe..že zajaca... ak by si nejakého zohnal, tak si ho naporcuj a priprav k obedu... dopraj květákom trohu slobody :)))
a takéto veci robil aj náš pes...že 10 sekúnd jedným smerom, potom skrat a zrazu otočka, opačne..a pritom ho nič ani nerušilo ani nenaháňalo... a dokázal skákať parádne do výšky..tých jeho skokov som sa tak desila vždy :D a keĎ som mala nedajbože silonky, tak som si musela dávať veľmi pozor aby ostali neporušené:))
ozaj, dnes som videl JOJku na dialnici, ako si to zihaju, tak som ich nechcel prilis predbiehat, aby ma nenakamerovali :D
a potom sledujem ako oni jazdia, a uplne ze smerovky naco :D a tiez nesli najpomalsie :)
a o par metrov dalej pozeram ze ciernny pasat uz niekoho kasiruje :D:D (a myslim ze taku velku dodavku, cize chudak, asi tam kde je ta rychlost znizena na 70kmh, tam si to inak supuju niekori, ze 110-120..
ono je to sialene, nase cesty, vzdy ked zaparkujem pred bytovkou tak sa podakujem ze som prezil :D :D :D
najlepsie to bolo ked som isiel s vlakom, ziadny stres :)
no vodicak myslim ze mam :) (dufam ze este zostane :D)
dnes som bol v poistovni a pytali sa ma ci mam prefotenu bielu kartu, ja na nich pozeram ze wtf is biela karta?
fakt som to este nikdy predtym nepocul :)
ale ved ked som prisiel domov, ona je zelenej farby :D taketo zbytocne cesty mam :D
no nemam zahlasene auto este :)
no hej, mas pravdu s tym zametanim trosiek, aspon by som bol ako hnojivo na tie polia :D:D ale tak... az taky pirat nie som :)) len " s rozumom" :D
no ten pes, to by si sa divila co robi :D akoze ked je vonku a prepne mu, tak beha 10metrov dopredu, potom brutalne flekuje na mieste a beha 10 metrov inym smerom, potom zas taky drift a beha zas ide, az tak ze ho stratim v tom prachu co urobi :) to musim raz nakamerovat :)