Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
:D tak ale pôsobí to prachatým dojmom, preto sú mi mince sympatické :))
no, niektorí si náročky kúpia veľké nohavice, aby im to spadlo dolu a trčali ešte trenky spod toho :DD
fu, neviem koľko Newtonov by to mohlo byť..ja som fyziku nemala rada:DD
tak ak 1 "dvojka" vazi ani nie 9gramov, tak to je 10x viac ako vazi "padik" ci "stovka" :D
myslim ze tie vazia cca nieco od 0.95g az 1.05g .. zalezi od poctu kolonii bakterii na danej bankovke :)
cize nie som prachaty, len strngam ako za stredoveku :D alebo si kupujem zlu velkost jeansov :D:D:D
poberám sa ja pomaly:) to je hriech, nie? :D ísť v piatok o jedenástej večer spať
tak dobrú noc lost a pekný víkend:)
jaaaj jasné :D bože či som hlúpa :D nerátala som, že si ich mal tak veľa :DD ja si do vačku na gatiach dám vždy iba pár centov, pre prípad, že by som nejakého toho doterného bezdomovca stretla
musíš teda opasky nosiť:) keĎ si taký prachatý, že ti až gate z toho padajú :D
no teraz som mal so sebou 25 dvojeuroviek :) a to aj nieco vazi :) a stahuje to jeansy, ak nemam opasok, cize sem tam to musim upravit (nestiahne ich uplne, na to je to malo kil), ale ak by som vecne chodil schodmi dole po dvoch, tak skor ci neskor by gravitacia vyhrala :D
+ penazenka + mobil + kluce, to je pekna hmotnost.. skusim to odvazit co to da :D
no veď do polnoci ti vytrávi:)
ja zas keď niečo varím, tak aj z jednoduchého receptu spravím zložitý... pridám všetko čo vidím aj keď to tam nemá ísť :D by som si mala vizať príklad z teba a skúsiť nabudúce pripraviť niečo iba z pár surovín...ale ja rada skúšam :D
a tomu poslednému som nechápala...mince a opasok? hmm..neviem..je možné že si stojím na kábli, ale fakt neviem, nerozumiem :D čo to má spoločné s opaskom?