Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

lost..nie nie..žiaden sviatok nebol ani včera :DD a to je zvláštne, lebo vekom ľudia naberajú a ty chudneš...pfff... že aká spravodlivosť...a kto si ty?!?! že si výnimka, čo? :D

ojka, tak ty už asi svadobne nastaljovaná:) príjmenú zábavu... a bacha na holuby

lost

ojka, hmm noo, kde zacat :D no najskor to boli cestoviny s tuniakom (avsak nemala porcia) a potom rohlik so salamou :D

este by som si dal, ak by som mal :D

ale mas pravdu, deti su uprimne :) najlepsi nazor maju :) takmer urcite uplne vzdy pravdivy :)))

no ja sa uz poberiem.. lebo deficit spanku strasii :D:D tak...
g...n... :)

ojka

ahojte, ahojte (:
inko, bola som na pár dní u priateľa doma...
dnes mi malá sestra zahlásila, že by zo mňa bola lepšie manikérka (po zajtrajšku určite aj kaderníčka) ako účtovníčka :DDDD tie deti sú ale uprímné (((: no jo, zajtra bude frmol, ide sa svadbovať....

lost

"no, niektorí si náročky kúpia veľké nohavice"

tak ja skor naopak :D taky styl nemam rad :)

ale pranim sa to rozsiruje :( nechapem, ved to by malo byt naopak.. alebo som cierna diera a moja hustota .. no proste sa zmensujem aj napriek udrzanej hmotnosti :D to je zahada ...

len opasok - to su dalsie gramy navyse, to mi nerobi dobre na pohybovu sustavu :)

tak gn gn , :)) bez uz :D

no ja teda so mzabudol, ze zjatra mam vsstavat nie-neskoro, tak neviem, ale zistil som ze nemam uz cerstve rohliky :( co ja budem do pondelka robit :(( to chce americku mraznicku :D ved zjem aj psa coskoro, kde to vsetko mam skladovat :D

inko.

ja som to myslela skôr tak, že v piatok večer by sa nemalo íst vôbec spať :D miesto do postele, by som mala ísť teraz von:D
no tak dobrú noc už naozaj, idem lebo potom sa rozoberiem a už nezaspím:D
pa