Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Weva

Ahojte vsetci, ako sa mame?

Ja som naspat z kratkej dovolenky, ale aspon kusok slnka a more melonov stali za to cestovanie... a uz pekne zarezavam v robote...

Co noveho na rodnej hrude?

ojka

nezufaj, tak potom príjemné a rýchlo ubiehajúce pracovné poobedie (;
hm, lost, tak vravíš KFC zrada? na dajme tomu, že hranolky si teda daj, ale nie že ich budeš kupovať v tom kfcčku ((((;
ľudia dobrí, čo sme mali/máte dnes dobrého na obed? (:

lost

no ja len kuk sem kuk tam a uz tu nie som :D

ahojte :)

a pekny tyzden.. bude teda pekelne horuci zevraj :D

meteorici ci meteorlologovia menia nazor castejsie ako ho meni samotne pocasie :)

mali by z byt konecne zticha :D

123nezufaj

lost ahoj :)
ojka ano aj u nas je fajnucko :)

no tak ja uz musim bezat majte sa mi tu dobre :) lost davaj mi na ojku pozor :) papa

ojka

nezufaaaj,uaaa, k mačiatku ma neprirovnávaj, tie zvieratká nie su mi moc sympatcké :D a náhodou, ja zjem veľa vecí, ale nie zas všetko :D
lostik, no ahoj, ahoj, ešte sa od toho KFC držíš? ruky preč (; hm, priznavam, raz som mala malého hryza z nejaké KFC mäsa, odvtedy ani raz... nejak ma to neberie (;
inak, aj u vás také horko? asi dosť od veci otázka, že?

123nezufaj

Nie nie my na to moc cas nemame alebo skôr rodicia a stary rodicia ti sa uz tiez nevladzu starat takze sa to vôbec neoplati.
Nie si divna si len svojska a take maciatko co nic nepapa :D :D

ojka

nezabudaj, ja som divná :D ja ani pivko rada, ani žiadne opekané špekáčky :DDD ale inak tú rodinnú pohodu a zábavu beriem :D neviem si predstaviť leto/jeseň bez kopania zemiakov (((((-: vy teraz už nemávate také veľké "rodinné akcie na poli"? (:

123nezufaj

ojka suhlasim :) ved prave preto by som Ti aj rad pomohol lebo aspon by som chytil bronz :)
a navyse je pri tom aj niekedy zabava ak sa stretnete rodina a si mate co povedat tak sa aj posmejete :D popripade nieco poopekate, vypijete pivko :) je to taka pohoda na poli :) sadnut do travy do chladku :) utriet spotene celo :) parada :D