Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
vitajte späť kočky:)
A uz sa aj napchavam :)
wewa,nooo, tak to si už nemusela dlho čakať do záverečnej (:
mam to take flexibilne, podla toho kedy som prisla... asi o 17:00 sa mi uz podari odist... Takze este chvilku!
Ja zlty tiez az tak nemusim - cerveny, trosku vychladeny... aj ked si robim nejake ovocne smoothie tak je to aspon osviezujuce a nie taka baby-kasicka ako z hustejsieho ovocia
žltý melon moc rada nemám, raz sme ho mali doma až až, keď som ho nasadila, ale moc ma neočaril (-:O
a do koľkej si v práci?
:) ono ja uz som sa i celkom tesila, lebo teraz je pohodovejsie tempo a mnoho kolegov sa vratilo (ale to ma coskoro prejde) :)
Ale ani taka parmska sunka so zltym melonom, ci figami nie je zla... aaaaa - uz chcem ist domov dat si nieco pod zub!!!
wewa, môj priateľ hovorí, že to je špongia napitá sladkou vodou :DDD ale ja by som ich mohla jesť od rána do večera (-:O
hmmmm, ja si viem veru predstaviť, že by som dovolenkovala aj mesiac :D ale to by sa mi potom už vôbec nechcelo robiť (-:O
no ono tyzden dovolenky nie je ic moc :) bolo by lepsie aspon este raz tolko, ale snazimi sme sa totalne vypnut a nic velke neplanovat, takze to pomohlo :)
A melony (teda ja som na cervene) mozem strasne moc - ja viem, ze je to "sladka voda" ale aj tak :)
A ty ako dovolenkujes?
weuška no ahoj (: mňaaam, meloniky, tak to áno, pre ne sa oplatí ísť všade,... tiež ich mám veľmi rada (: noo, takže s dovolenkou spokojná? plná síl makať ďalej? (: