Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak zemiaky pôjdu určite von, len po troške :D nie je kam sa ponáhľať (((-: ale už to vidím, už sa pôjde čochvíľa ku krstnej a k ujovi potom, budú oni vyorávať, pôjde sa pomáhať, aspoň chytím vonku bronz ((((-: lepšie ako sedieť v kanci na zadku (-:O
no ked tam pomaha taka sikovnica ako si ty :) neobavam sa toho aby tie zemiaky neboli vykopane :) resp. aby sa to nezvladlo aj napriek zlej zemine :D
u babky sme mali kedysi aj my velke pole kde kazdorocne trebalo chodievat na zemiaky, ale uz je to minulost :D
nezufaj, neboj, keby sa tam dal použiť traktorik, tak tam už dávno je.... je toho dosť, len ide o to, že je to v kopcoch to pole a je tam vážne zlá zemina, nejedna mašinka sa tam už pokazila (; tak musíme takto potroške vykopávať (:
:) fiiiha a to nepouzivate na to traktorik ci to vsetko rucne vykopavate? Ale asi sa Vam traktor neoplati volat asi nemate az take velke pole na zemiaky :D
No volaj ma potom na masaz pridem sa o Teba postarat ty moja svalnacka :D
nezufaj, no horko je veru dosť... ale my ich máme aj v takej blbšej zemi, tak sa tam človek dosť nakope, mi svaly narastú :D
no ja uz v plane nemam nic musim ist poobede do prace takze ja toho vela uz nestiham jedine ak vikend :) Ked taketo pocasie vydrzi aj na vikend tak urcite nieco vymyslim :)
Zemiaky daju v takej horucave zabrat co?
nezufaj, a ty ako? vonku každý deň horúco, čo máš v pláne? (:
nezufaj ((: ďakujem, veľmi zlaté od teba....
nooo, ešte mám voľno, a práve sme od rána doteraz kopali zemiaky, tak dovolenka jak má byť :D
ojka vitak slniecko :* konecne :)
Ako si sa mala? Uz si v praci ci mas este dovolenku a oddychujes uz doma?
zdravíčko, nespáči moji (:
prekrásny slnečný deň vám prajem... už sa ma zasa na nejaký čas nezbavíte, muhahahaaa ((:
no ale dúfam, že ste sa mali za ten týždeň dobre, tak rozprávajte, čo nového máte (: