Prečo ešte nespíte?

bingham

hej...zajtra tak polovicne ;)...jasne budem na teba mysliet....potom sa zase niaku dobu neukazem...ale to ti este napisem :)...vidis aky som poslusny :DD

idem uz aj ja spat...tak dobru nocku....a k tomu tetovaniu...take si nedavaj....radsej tie hviezdicky :D...bru nocku ;)

[zruseny1]

ja...no ja už nenosím tie moje tenisky podľa ktorých by si ma mohol spoznať :D iba na túry:D

a ..hmhmhm...čo je zajtra...ano robím:))) ale cestujem potom domov, v utorok ma čaká jedno hnusné vyšetrenie..potom tu na mňa myslite:)

ty tiež pracuješ zajtra?

bingham

ano ano velmi doveryhodne :))...hej inko...ja som to myslel tak...ze budem davat specialne pozor....ze ci ta nahodou nezbadam ;)

bingham

ja si nedokazem pomoct...ale strasne mi svojimi nazormi pripominas...niekoho velmi blizkeho...aj ona myslela vsetko v dobrom...tak ako ty...len ja som ju nepocuval a hadal sa s nou...ale cas uz nevratim....tvoj maly moze byt rad aku ma dobru maminu :)

jajka001_

no keby som cvicila doma, tak som dobrá :) nie, som na to leniva, a do posilky uz vobec nemam odvahu ist, nie som na "hromadne sporty":). som individualista.kedysi som cvicila doma.