Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Inkognito
neviem ci davam 2. sance :)
(zatial ani velmi nie, no ja to robim tak ze nedavam ani 1 sancu ;) komplikovane :P )
ani nie som zasadovy :)
(v niecom byt musim, extremne a v niecom vobec :D tam je to zbytocne, az chore )
ale ludom neverim.. teda to teba na to roky aby si niekto ziskal 90% z mojej dovery :D ale strati to v lozmku sekundy, to nie je sranda u mna, ani nahodou, zijem len raz..
chudák pes..ani hračky nemá :D ty škrob jeden
..a zrazu ..v pezinku.. do ticha zaznie...
"BASTIEEEEEEN!!!"
že čo by som ja teraz dala za kfc:)
lost, to si stále taký zásadový?
ale na druhej strane je to dobre, že sa s vecami nepapreš...
a platí to tak aj v osobnom živote? že ak ťa niekto sklae tak dovidenia? žiadne druhé šance nedávaš? :) no ty si ale zlý zlý zlý :)))
ojka, fakt nechci vedieť :D som v sestrinom byte a ona v ňom dlho nebola, tak jediné veci na jedenie sú nejaké rožky a aj to zrelé akurát tak na strúhanku... no vykurtala som v mrazáku špekačky a hranolky..takže to je moja večera :D a to je fajn, lebo najprv som bola nachystaná na to, že nebude vôbec nič :D
juuuuuu dneska bačujem sama :D sa bojím sestrinej susedy :D to je niečo ako stará kropáčková z kameňáku..nesmrteľná žena...nebezpečná, dúfam, že dneska budete všetci dlho so mnou hore aby som sa nebála :D
Inkognito
neeeee, kfc :) uz nikdy :D tam ma nedostane nikto :D (ale to nie je vyzva).. proste radsej morske prisery ako KFC, z principu :))) i ked ono to z tej sedacky zahadne mizne ( uz 90% je prec ), tak aspon tak :D
i ked mnaaam kfc :D bolo dobre, ale nie ked so mtam bol 3x denne :) potom uz to maso bolo ako polysteren :D i ked, asi ani teraz by mi nechutilo... radsej karfiol :)))
tak dobrú chuť všetkým (((-:
lost, pokiaľ to je mimo KFC, tak si čistý :D aj keby to boli tie hranolky so syrom...
inko, ahoj, ahoj,... a čože dobrého budeš mať na večeru, keď my to nebudeme chcieť? (-:O len mi nehovor, že dietuješ, či niečo také... (;
www.youtube.com
to je pre moju zuzic zlatunkú
usmej sa..všetko bude dobré...lebo som povedala :))
nehovorte o jedle :) nechceli by ste takú večeru ako budem mať ja :DDD
lost ale mal by si tomu KFC už odpustiť konečne :)