Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

Inkognito

no som hladny, idem si spravit pizzu :P :P

ale hej, aj rodina :) rodinu si nevyberies :D (teda rodicov, atd..)

tak hold, verim im, ale nie na 100%

poznam uz ich osobnost a nevyhovuje mi.. ako by som to popisal :) inak rozmyslaju, neverili mi (co by sa dalo prizmurit ocko), ale tak.. nepracuju na svojich chybach ;) to hovori snad za vsetko :D

na koho? na nikoho, na psa :D

fakt.. na nikoho.. na seba.. preto robim vsetko pre to aby som pokryl fakt velmi vela moznosti co sa moze stat a aby som to zvladol sam :) taky samotarsky zivot no.. ale ja to volam absolutna zodpovednost :)) zivot je boj no :D

[zruseny1]

ojka, ja som tak unavená po dnešku, že ma ani nehne ísť teraz do obchodu:) sa cítim ako by som s vami celý deň tie zemiaky vyberala :D a to je ešte len pondelok, uh

[zruseny1]

:)jasné, chápem, je to tak v poriadku..ale členovia rodiny? to hadam nie:) veď komu budeš veriť ak nie najbližším príbuzným?

spraviť nové hranolky? :D to boli posledné :D ale v pohode, stačil mi jeden špekáčik, fuj, druhý som ani nezjedla..nelúbim to moc...
chceš pošlem ti? :Do chvíľu začneš aj ty že si hladný..už sa blíííííííííži tvoja nočná vyžieracia hodina:)

ojka

inko, a prečo neskočíš do obchodu? či ďaleko? zatvorene? (: ale inak zaujímavá kombinácia na večeru (:
lost, papučku ti zožral :DDDD ja som len čakala, kedy sa to stane :D tí naši havovia tých topánok už čosi požuli, sa im čudujem, že ich to tak láka :D

lost

jaj ale provokacia to nie je strata dovery :D to je skor nejake hrube klamstvo za chrbtom, alebo vyslovene podvod :)

(alebo vela malych klamstiev atd)

tak ako vela clenov rodiny to uz ma u mna na hrane :)

ale proste.. tu nechcem robit kompromisy.. pokial som ja 100% cisty, musi byt aj druha strana :D inak to nefunguje.. urcite nie na 100% ... a co nejde na 100%, nejde vobec :) alebo kto by sadol do lietadla, ktoremu blbne motor? :)))

resp. verim im, ale s limitmi, tj. hranicami..

to je jedonducho len ochrana moja :) štít :D:D

lost

Inkognito

no skladal som puzzle z tej gumovej casti papuce, co mi pes "nechal" :D

ale cca 90% som nasiel, tak hadam z toho nezdjedol smrtelne mnozsto, mozno aj 99% sa najde, len este najst vysavac :D (bing, nechces brigadu? :D )

hm, a nedaju sa tie hranolky umyt? Alebo spravit nove? alebo vytriedit ?

[zruseny1]

och..moja beztak chudobná večera sa okresla už iba na tie špekáčiky... :((
som si poliala hranolky kečupom...pokazeným

[zruseny1]

no to ani netreba mať doma psa aby sa stratili nejaké kúsky z puzzle :)

ja to skladám skladám, a potom mi to stojí na skrini..zavesené na stene sa mi to už nepáči :)

ale dobrá zábavka

[zruseny1]

aha, takže človek môže stratiť tvoju dôveru veľmi ľahko..no mňa to asi zatím obišlo...a to som ťa toľkokrát provokovala :DD

hmm....a toto aj ja chcem ale..takú vlastnosť:) zíde sa