Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

zuzic...no ona nakukne... len teraz triedi myšlienky... keď ich vytriedi, príde:) moja babizňa, tak ju lubim

[zruseny1]

v rámci možností sme sa snažili byť slušní :D

dokonca aj bingham poslúcha v poslednom čase..seká dobrotu... bohvie čo má zaľubom :D vzorný to chlapík:)

hoď sem nejakú fotku z tej vašej turistiky :)

ojka

inko, tak to ťa teda pekne vyšťavili,fakt.... tak teraz ťa pošleme o hodinku spinkať, aby si bola ráno fit ((-:
dovolenkovala som na výbornú.... počasie sa vydarilo, som bola celá bez seba, keď sme chodili na turistiku (-:O
ejha, vážne sa tu na mňa tak po nociach myslelo? zlatunké (: ja bych si aj prečítala, že čo ste tu stvárali po tie dni, ale to by mi veeeeeeeeľmi dlho trvalo, tak dúfam, že ste sa správali slušne :D

[zruseny1]

lost, ten tvoj samotársky život si uži ešte posledný rok.. veď už sme dohodnutí, že všetci pôjdeme na pohodu 2012 :D a ty kurátenko pôjdeš tiež :D a ticho! ne že nie...a nepapuľuj... pôjdeš

[zruseny1]

ojka..aj robota, behačky kade tade..ale bude to skôr tým že som spala iba 5 hodín..

a ty si ako dovelenkovala na východe? nezúfaj sa ťa už dočkať nevedel :D každú noc ti želal pekné sníčky :DD podarený :)