Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
zuzic...no ona nakukne... len teraz triedi myšlienky... keď ich vytriedi, príde:) moja babizňa, tak ju lubim
presne tak ojka..aj ty :D
a kdeže je zuzic? nepríde tu kuknuť nachvilinku? či tiež má asi dosť nabité prázdniny (:
v rámci možností sme sa snažili byť slušní :D
dokonca aj bingham poslúcha v poslednom čase..seká dobrotu... bohvie čo má zaľubom :D vzorný to chlapík:)
hoď sem nejakú fotku z tej vašej turistiky :)
ehm, ja pôjdem čo? kam? kedy? to jaké plány do budúcnosti :D
aj zuzic moja malinká pôjde:)
inko, tak to ťa teda pekne vyšťavili,fakt.... tak teraz ťa pošleme o hodinku spinkať, aby si bola ráno fit ((-:
dovolenkovala som na výbornú.... počasie sa vydarilo, som bola celá bez seba, keď sme chodili na turistiku (-:O
ejha, vážne sa tu na mňa tak po nociach myslelo? zlatunké (: ja bych si aj prečítala, že čo ste tu stvárali po tie dni, ale to by mi veeeeeeeeľmi dlho trvalo, tak dúfam, že ste sa správali slušne :D
aj ojka pôjde :D
lost, ten tvoj samotársky život si uži ešte posledný rok.. veď už sme dohodnutí, že všetci pôjdeme na pohodu 2012 :D a ty kurátenko pôjdeš tiež :D a ticho! ne že nie...a nepapuľuj... pôjdeš
ojka..aj robota, behačky kade tade..ale bude to skôr tým že som spala iba 5 hodín..
a ty si ako dovelenkovala na východe? nezúfaj sa ťa už dočkať nevedel :D každú noc ti želal pekné sníčky :DD podarený :)