Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
:) ale hlavne ze ti chuti :) :) :)
no to je ako hovorit, ze cokolada je zdrava zelenina, lebo patri medzi strukoviny/boby :)
weva mlieko ako mlieko :D
a čo to je ak nie mlieko? :))
zuzic, no možno by ti to kokosové mlieko tiež chutilo, je sladšie a hustejšie ako klasické...
také akoby smotanové.
ano ano, bolo to presne tak...pri sporáku..áá,, toto voní? šup s tým na kožu :D sa smeješ, no mlieko je starý známy skrášľovač..niektoré sa v ňom aj kúpu :))
odkedy je kokosove mlieko mliecny vyrobok :)???
inkoo ked si predstavim ten pohlad:D
inko stoji pre drese...robi omacku..a zrazu bum..precitne pri tom ako si ju na seba natiera:D:D
u mna je tiez jedna..len si na nu teraz neviem spomenut:D
tvaroh dobrý na pečeň? no binghi tak už mi je to potom jasné prečo ho tak veľa ješ :D
ale nie, žartujem :)
nie zuzi..nemusím fakt mliečne výrobky :D
ale! jedna výnimka... kokosové mlieko... normálne v konzerve, či plechovke, či v čom to je
som z neho robila minule jednu omáčku
ale vońalo tak krásne a zrazu som sa pristihla ako si ho natieram po rukách :D neskutočná vôňa..a ani lepkavá som nebola :D ešte lepšie ako kokosový olej :D
tak to s tymi bielkovinami som ani ja nepochopila??? Kolko ich treba pri cviceni? No a ono tvaroh nechodi sam, vacsinou sa kamarati s cukrom a hrozienkami :) to sa nabera inde ako na svaloch!
presne, biela ako stena, alebo ako mlynarova dcera... no ten tvaroh mi prisiel tiez primerany..; Manzel mi vravi ze skoda, ze uz vo tme nefosforeskujem :)
Babo ok... poslucha aj ked trosku mi zacalo tu a tam tvrdnut brusko, ale to je zevraj normalne. Ze trenuje na porod :)
Meno este stale nemame, aj postielka a kocik, by pomaly bodli... no nejako sa k toum hadam dokopeme...