Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hej! zase ma tu zabávate:D musím pracovať už naozaj naozaj naozaj,,,kurník..prečo musím pracovať akurát na pc..ma to sem bude ťahať :D
ojka, tak príjemné umývanie, zaváranie, alebo čo plánujete s tými uhorkami robiť, neviem
lostovi príjemné počítanie koruniek
a nezúfaj, ty už sa toľko neobzeraj v zrkadle :)))
lost ryby :)
:D ty si, ale to pisem tak babsky alebo co? :D nechci ma nastvat lebo Ti poslem fotku :D
ojka aby si vedela som stale sam doma a uzivam si pohodku :P to len aby si vedela, ze stale myslim na Teba :D :D
:DDD
nezúfaj..podľa mňa si baba :D takého pohoďáka- chlapa som dávno nestretla :DD
no prezraď kedy máš? :D ale nechci za to nijakú sumu:)
inko tak si ma predstavujes? :) No si ma teraz neskutocne potesila :) som opeknel teraz normalne :) a ani uhorkovy piling mi netreba :D yeaaah bejbe :D diky
a o moje narodeninky sa nik nestara? :( mne by prasiatko netrebalo, mam ucet tam by ste mohli prispiet peknou sumickou :D :D :D
ojka a oberáš to v rukaviciach? :D lebo ja mám pri oberaní uhoriek aj rovno dve na každej ruke :)))
no čo, mám jemné paprčky :D
práveže nevieme kedy má narodeniny, treba zistiť od lauriny
a možno by nebol zlý ani kompas... potom by už lost nebol stále lost :D
nezúfaj, no neuveríš ale presne tak si to aj predstavujem:))) plus ešte charizma:DD (oo, všímate tie komplimenty? :))
nooo, tak však ale ja sa na tie uhorky nesťažujem... rada ich oberám- som na čerstvom vzduchu, rada ich umývamm - fakt geniálny píling, rada ich zaváram- lebo ich popri tom jem, takže no poroblemo :DDDD
ja som vďačný človek :D
lost, fíííha, tak to si v šuflíčku dobre ušetril, tak potom chcem vedieť výslednú sumu (: eeej, ale si mi urobil chuť na cukinu... ale verím, že ti bude chutiť, keď ju dobre pripravíš (:
inko, a vieme my kedy má lost narodeniny, ked mu ideme kupiť prasiatko z hliny? (((((-: