Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

dáme minikalendárik?
meninky dnes slávia všetky Nikoly a Nikolajovia,
no a keďže viacerí pracujúci sme dnes doma, tak určite viete, že si dnes pripomíname 67. Výročie Slovenského Národného Povstania (SNP),
takisto je dnes Medzinárodný deň proti nukleárnym (jadrovým) skúškam,
pred 53 rokmi sa narodila am. hviezda Michael Jackson (máte radi túto hudobnú osobnosť? (: ),
pred 45 rokmi sa odohral posledný koncert skupiny The Beatles (tú takisto veľmi môžem ((: ),
no a pred 262 rokmi umrel snáď všetkým dobre známy Matej Bell (slovenský polyhistor, encyklopedista, filozof a učiteľ), pred 212 rokmi pápež Pius VI.

ojka

teeeeda, tak tomu sa hovorí pohodka (: ešte vám chýbal nejaký futbal v telke a bolo by to dokonalé :D eeeeej, požialili? snáď ste i slzy neronili (;
a aký jogurt si si uchmatol? tipujem, že čokoládový (-:O

123nezufaj

Popravde ja este lezim v posteli a nie a nie vstat :) bol som si po jogurt v chladnicke a to je vsetko :)
chlapska jazda bola fajn :) aj sme sa posmiali aj sme si požialili, bolo aj pivko, bola aj telka :) bol aj facebook :D taka pohodovka vecer :) Ale ked kamarat odisiel chcelo sa mi dost spat tak som tu ani nepozrel uz :) no vidim, ze si nemohla spat tak som mohol Ti sprijemnit noc aspon trosku :) nabuduce

ojka

nezufaj, no vitaj, ďalší, ktorému sa z postele nechcelo :D aká bola včera chlapská jazda?
inko, jo, ja som vyložene zaťažená na tie štvorčekové :D tak ja aj keby som nemala školu v piatok, aj tak by som nechodila každý týždeň domov, akurat by som sa mohla sem tam ukazať v robote :D a keby som už domov aj šla, tak by som mala zasa predlžený víkend, no nechám sa teda prekvapiť.
Tak príjemné cvičenie a nabratie chutí do prácičky ti želám (: pekný deň (:

[zruseny1]

štvorčekové papiere? :)
ja na čisté zase, žiadne linajky :D
vlastne to iba na cvikách, na prednáškach píšem do notebooku, lebo mojou ľvačkou by som nestíhala :D dve ruky sú dve ruky, predsa len :D

a ja by som práveže chcela školu aj v piatok :D lebo by som mala dôvod ostať v BA cez víkendy, nemusela by som chodiť často vlakmi

no ojka zlatá, musím ísť pracovať......eeeh.....ale predtým asi budem cvičiť :D strašne sa mi nechce robiť tie veci do roboty

tak pa zatim

ojka

inko, no hej, predtým zasa sa hral s číslami ((((: sranda to....
no ja som si zatiaľ symbolicky kupila akurat lepiacu pasku, gumu, tuhy do pentelky a štvorčekové papiere, na ktoré písavam :D
no viem, že niekedy (aspon u nás na študijnom, to tak fungovalo), že nám ich dali až ten víkend pred začatím semestra... ale min. rok to bolo o čosi skôr, možno aj týždeň dopredu ((((: inak, ja sa ho tiež už neviem dočkať, lebo som zvedavá, či nám zasa niečo šlahnú na piatok, ako to býva u nich zvykom //-:

[zruseny1]

no hej, vyrozumela som že sčítaval peniaze, ale nechápala som čo mal s nimi ešte v pláne :D určite chcel nejakou symbolikou zistiť niečo... neviem čo :D

niekto si odkladá do šuflíku, niekto do vreciek na nohaviciach :))

oji, nevieš kedy budeme mať rozvrh? :D ja som taká nedočkavá..včera v obchode som sa obšmietala okolo zošitov, pier....ach:D dobrý víla už isto tiež nakupuje :D raz mi vravela, že zbožňuje to obdobie pred začiatkom školy, keď sa kupujú všelijaké písacie pomôcky :DD juuj ja taky tak :D

ojka

no veď preto, už mám dušu na mieste, ked som niekoho zobudila :DDDD
inko, nie, nespávam cez deň, nechcem kvoli tomu, aby sa mi v noci lepšie zaspávalo, ale ak to pôjde zasa takto ďalej, asi si niekedy hodím nejakú tu moju lentilku (((:
nooo, včera s lostom sme tu ako posledné počítali jeho peniažky odložené v šuflíku, jednak hodnotu i hmotnosť, ale lost pri tom asi v noci zaspal, to ich muselo byť veľa :DDD možno bude na benzín :D