Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nezufaj, tak v tých nových horoskopoch to samizda robí nejaký posun zo dva dni hore-dole, presne neviem (:
tak ja som strašne zvedavý človek... a keby som mala istotu že nie ste iba nejaké vírusy čo mi tu automaticky odpisujú, tak by som bola kludná..ale takto nemám žiadnu záruku, že si ozajstná :DD
www.youtube.com ach, toto je krásna pieseň (: hm, ale aký rozdiel oproti tomu včerajšiemu Safri Duo :D
naozaj to je novy horoskop? Ja aj keby som bol posunuty niekam inam aj tak budem stale rybka :) ja kaslem take posuny to nie je spravne :D
Inko :D ty mala nezbednica :D smiesno my z Vas lebo mam take iste pocity ako Inko, ale zaroven aj ako Ojka :) ak by ste sa rozhodli ist do toho tak siel by som :) ale ak by som mal ist do toho len ja sam s rizikom, ze to strati caro tak kaslem na to :D
inko, neviem, či nový či starý, bol to jeden z prvých, čo mi gúgel vypľul, lebo ja tie dátumy neovládam, na horoskopy nie som (; ale tak do rozmedzia som sa očividne trafila (:
ja som tiež zvedavá, že kto je kto, ale takto pod rúškom tajomstva mi to zatiaľ vyhovuje, ale tak jeden nikdy nevie :D
inak toto som aj ja minule písala ( keď si vymenil lost s laurinou FB..mi to prišlo zvláštne) ..že by to nemalo svoje čaro:DD
ojka :D no ja by som odhalila totožnosť... ale ako posledná :DD
nie, ale vážne, som zvedavá kto sa skrýva za tými vašimi písmenkami :)
ojka, no ja som nesledovala odkedy dokedy sú ryby :D a teraz si šla podľa toho nového horoskopu? :DD či starý klasický
nie, nie, nie, ja na žiadny FB nejdem, mne je tu s vami dobre, to by už nebolo ono, tu to má také svoje čaro (-:O
ale tak bez tvojej ďalšej napovedy veru ten dátum nezistíme ((:
tak naštvala, hej? :DDDDD nuž, tak dobru chuť potom prajem, .... vyzerá to na dobrý obed (:
vy ste ake sikovne :) tolko logiky davate do môjho datumu narodenia, ze na to mozno aj pridete :) a dostanem darcek jupiiii :D
na facebooku myslim môzme po novom aj chatovat vsetci spolu :) a to by nebolo zle :)
ojka obedik budem mat ked sa rozhodnem o piatej to urcite nebude :) ale si ma nastvala asi to bude o 5 minut :D :D mam este zo vcera kuraci perkelt :D
inko, no kedže je nezúfaj vo februári a je v znamení ryby, tak má potom narodky v rozmedzí od 21.2 do 29.2 ((-;
inkognito, tak ty chceš takto odhaliť svoju totožnosť, to je už aký krok vpred :DDDD
nezufaj, fííííha, no ty si teda aký šikovný, a obed budeš mať potom kedy? o piatej večer? (;