Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
mám ho naštvať?:) nezúfaj nie je typ čo sa naštve, to by som sa musela asi veľmi snažiť :)
ale ja chcem fotky všetkých vás :DD mali by mse všetci napísať laurine na mail, ona ho tu má uvedený:D a cež ňu by sme si vymenili facebooky :DD
nezúfaj, len povedz či je to párne číslo alebo nepárne, či sa začína na jedničku alebo dvojku...to už ľahšie zistíme :D
lost ty si aky ohladuplny :D a ze kruh je uz uzky? :D no skus uhadnut :D
Ojka, ale ved ja som uz z postielky daaaavno von :) uz aj umyty, vypiškany, naranajkovany, umyl som riady :) spratal ponozky co som mal pohodene vedla postele :D :D co som este dnes spravil premyslam, ale to je asi tak vsetko :D :D :D
inko, nieeee, v rukavičkách nie, v tom sa mi zle robí... ja všetko ručne stručne bez obalu :D
nezufaj, tak tebe na narodky rovno peniaze na účet? :D hm, dosť neekonomické podľa mňa, ešte za to aj poplatky pýtajú :D byť na mne, a keby ma okolnosti nenútili mať peniaze v banke, tak mám všetko doma pekne v štrimfličke :D inak, to dnes máš taký posteľový deň? ja by som tam tak dlho nevydržala, by ma omínal zadok ((((((-:
inko, naštvi oh, pošle nám svoju fotku (((((-:
lost, už si dorátal? či moc ťa zabávame? :D
lost nebol si daleko, s tym 123 nebola zla taktika, ale cislo 123 nema s nicim suvis :) no mas pravdu v tom, ze som februarovi :) mas dobry muzsky instinkt dalsia nasa spolocna vlastnost ci domena?:D :D yeah bejbe :D
inko :) no aj ja som dnes jednu pucil :) ma nasrala dnes hovädka jedna bolela ma :D :D
aj ja som dnes pučila jeden :D lebo jem hlúposti nezdravé v poslednom čase och!
no počkať počkať, tak keď sa tu rozdávajú fotky, ja ešte počkám :DD
nezúfaj, myslela som to v dobrom samozrejme :D
inko ked pučim vyrazku tak sa musim do zrkadla divat :D :D to je vazna vec