Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

Inko :) predstavuj si ma ako dobre chlapca s dobrym srdieckom, pekneho, mileho :) :D tak si ma predstavuj a vsetko bude ok :D

lostovi inko na narodeniny by som kupil kalkulacku :D

[zruseny1]

nezúfaj, sem tam dostanete, sem tam pokradnete? :D:D
ale nie:)
fakt si tiež len človek? ..ale to snad nie! :D
ale takéto na seba neprezrádzaj,smutný- nesmmutný...lebo nám kazíš ilúzie :D

wow a tej mandarinke sa ako darí?

lost

ojka, kiezby :P najskor treba na najomne :D ale s tymto to zaplatit? :D ved si pomyslia ze som vykradol mincovnu :)) a este to nemam spocitane, este 1c 2c 5c spocitat (odhadujem zo statistiky ze tam bude 9eur) a v tom prvom je o kapanek viac ako som tipoval tj. cez 200e :D:D
sranda, ako sa zo suflika stalo priasiatko:)

a ano, na kuch. vahe :)) v CD obaloch :P :D

123nezufaj

Vidite a my ani uhorky nepestujeme a stale ich mame dost :D tu niekto da tu niekto da a uz môzme zavarat :D
Ja sa staram o mandarinku co som si doma zasadil :D
Inko jasne, ze aj ja byvam smutny co si myslis :) som tiez len clovek a tu musim byt vesely aby ste boli veseli aj vy :) a to ani nie, ze musim, ale pri Vas sa inak ani neda lebo pri Vas je clovek uz tak automaticky vesely :) ste fajn kocky :)

[zruseny1]

nezúfaj..ty a smutný? taak teraz si ma prekvapil, veď ty máš veselosti a optimizmu na rozdávanie :)

ojka, uhorková sezóna? :DD jaj ale sa mi teraz dobre smeje, keď tohoto roku som ani jednu neobrala :DD škodoradosť, no čo ti poviem:)))) zato minulý rok som mala prsty zelené ako vodník celé prázdniny :)))

ojka

no už som stihla vybehnúť do záhradky, som si robila aj uhorkový píling pri umývaní :DDD no uvidím, čo mi deň ešte prinesie...a čo tvoje plány?
hm, ja ked sa nad tým tak zamyslím, ja som jogurt nemala už ani nepamatam....

123nezufaj

nie slzicky neboli :) az tak zle to nebolo, ale smutne tvare trosku boli :D ale len trosku sme si nechceli kazit naladu :)
Futbal nam ani nechybal :) A v piatok ide kvalifikacia Irsko-Slovensko takze bude aj futbal :D
NIe ojka cokoladovy zrovna uz nemame doma tak som musel siahnut po jahodovom :) mnam Sabi :D
Ojik a kam iders dnes uz si si premyslela?