Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Inko s tym pomocovanim :D to, ze casto spominam čuranie neviem si ani ja sam vysvetlit, ale asi to len preto lebo mi naozaj treba curkat :D
inko šak mame šviatek dneška, nič nerobime, tu šedaj kasli na robotu ona neujdze :D
inko, ta utekaj teda, keď treba :D
nezufaj, tak ja som amater čo sa týka vychodniarčiny a všade aj tak hovoria inak, ale poita vtipu sa mi zapáčila ((((-:
:D
"ta ne"?
ta, ja idem pracovať...ta treba už :D
tento vtip nie je v pôvodnom zneni :D lebo tam malo byt no sluchaj tu muziku muj, sebe spravime šumny vikend? :) a nie sluchaj zena :D si si to prehodila :D :D
nezufaj, keď si začal po východniarsky teraz, tak som si spomenula na tento vtip (neviem prečo :DDD):
"Ta co, ženo, zrobime sebe šumny víkend?"
"Ta ne?"
"Ta dobre, uvidzime še v pondzelok..."
:DDDDD
teeeeda, tak tomuto sa hovoria riadne scenáre, to by si zaslúžilo Oscara, ba aj Nobelovku :D
nezúfaj, ty si inkontinentný?:D stále máš čosi s tým čúraním :DDD
som nechcela veriť že takáto stránka existuje :D možno ťa to bude zaujímať :D
www.pomocovanie.sk
čo ak je to celé iba hra :D možno niekto vie čo je v mojej hlave a čo budem písať a tie vaše odpovede sú vopred prichystané...ha! a mám vás :D
takze ste sa rozhodli, ze som virus hej? :D no este nedavno si si ma Inko inak predstavovala :D :D no to som dopadol, ze virus :D :D idzem ja jesc radši bo tu še z Vas pošurim :D
inko, tak to sme potom dosť reálne, super mega inteligentné a v pohode vírusy, čo ani v noci nemusia spať :D tak to je v pohode, nie? :DDD