Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

lost, nie, ani studena netečie... v dedine sa asi niečo s potrubím stalo, tak tam teraz stojí také veľké pekné auto, vykopaná jama a zo 6 mužíkov, čo sa do nej bezradne dívajú :D aspoň tak mi to prišlo, keď som šla ráno okolo....
lost, nezufam ((: ja očakávam, že do 2 hodín to spojazdnia, inak ma vystrie :D resp. dojde mi voda od vás virtuálnou poštou a bude dobre ((((-:
inko, jooooj, binghama si zavolaj, on ti bude čajíčky robiť, vreckovky nosiť (:
wewa, ale tak vieš, no, očividne to bola láska na prvý pohľad cez tmavé sklá okuliarov ((:
hmmm, ked spomínate mobily v záchodoch, tak mne sa zasa stáva, že ked napríklad dojem jogurt alebo čo, tak lyžičku vyhodím automaticky do koša a téglik dám do drezu, že sa umyje :D uuuuplne celé naopak... a to sa mi stáva s viacerými vecami... :D raz som šla do mraziaka niečo vybrať, a miesto toho, aby som vybrala mäso a zavrela, tak som tam zavrela aj moje papiere z ktorých som sa učila na skúšku... alebo raz som tam zatvorila okuliare, no tak si predstavte, čo som potom stvarala, celý dom hore nohami a okuliarí nikde :D

[zruseny1]

weva, no dalo by sa to teoreticky, ale bolo by to nepohodlné:)
a telefóny by ma aj tak zobudili :D fuf a dneska je nejaký zhon..môj excel nestíha:)

Weva

no ojka - mohlo to dopadnut i zle - ze sa na druhy den stretnes a zistis, ze v tej tme ste obaja vyzerali OMNOHO lepsie :)

A Inko je nase trdielko :) s tym telefonom to je ina zabava, ale ja pravidelne vyhadzujem veci do kosa... lyzicky a male noziky su uz standard :)

ide sa teraz na obed, dobru chut vsetkym

jajka001_

ahoj decká :) mám pocit že táto téma takmer nikdy nespí :)
inko, skoré uzdravenie. šupni si cesnak, horuci čaj s medom a citronom.

[zruseny1]

no ano, v núdzi aj dažďová voda je dobrá :)) ale nie
ach ojka, ano čajík... nemá mi kto spraviť..umrem do večera, vreckovky mi dochádzajú..kvapky nepomáhajú... som taká huhňavá...
a ĺahnúť si nemôžem, rada by som, musím pracovať
:(