Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hm,ešte netečie ////-: hm, jak som vstala asi od piatej rána do teraz...a stále ta vodička netečie... vraj do doby, kým sa porucha neodstráni,... no zlatí sú... ach jaj.
zdravíčko (:
macca, tak tomu sa hovorí dovolenka :D choď si schrupnuť ešte aspoň do jednej (:
binghi, nechýba :D zatiaľ som nikdy po stojačky nezaspala ((: klasika . Či tebe chýba? (;
inkooooo, no ty si trdlo, ty si teda vieš chorobu naplánovať, tak skoré uzdravenie prajem.... čajíkuj, vitaminuj, šetri sa (:
wewa, jeeej, tak tomu sa hovorí originálne ulapenie manžela, to bolo zlaté s tými okuliarmi (:
weva :D ja som raz v záchvate upratovania sama vyhodila mobil do záchoda :D ale až vtedy som si to uvedomila keď plával vo vode :D
nešťastná náhoda- na časopise boli inejaké omrvinky aj mobil... a ja som schytila ten časopis aj s omrvinkami, že to vysypem do záchoda a šup šup aj s mobilom som tie omrvinky vyhodila bez toho aby som si to uvedomila:D
a potom ešte väčšia kravina..že som ho začala oplachovať pod prúdom vody :D
to som bola ešte mladá..a hlúpa :D
binghi:) ty si sa ani nerozlúčil včera, už som si myslela, že si sa na nás nahneval :)
vy ste boli tak dlho hore :DD...nechyba vam spanok ??? :))
Mne raz padol mobil do hajzlika (podotykam do cistej vody) este skoro ani nedosiahol hladinu a uz bol vyloveny a hned som ho vypla nech nejako neskratuje a po dokladnom preusesni fungoval este mesiace (roky je pri dnesnych blbych nevykonnych beteriach nemozne)... bola som ako Lucky Luck - rychlejsia ako moj tien :)))
A je piatok tak mam dobru naladu :) a konecne tu neprsi!
weva..ach nedráždi, asi nepôjdem, jedine že by som nejakým zázrakom rýchlo vyzdravela
ty si ale dneska dobre rozbesnená :D tak to má byť:) pekne veselo hneď zrána... no tak ano, často jem pri pc... ale nie pri svojom :D
ale všetci sa bojíte tých rozliatych džúsov na komp :D mne sa to raz podarilo, a počítačík žije dodnes:)
Hahaha.. no ja si viem predstavit to rano, ze papuce, pyzamo a musli na stole s jogurtom, v klavecnici omrvinky a na prebudenie: zachranna akcia rozliaty dzus versus rozhoruceny PC :)
No neviem, ta biela mi pripada akoby ste boli v nejakom ustave - ako som si predstavila take biele plaste a tak Ha ha ha :)
V com pojdes?
to bolo kruté macca :)
a veď čo, choď si ešte ľahnúť, vyzerá to na kľudný piatok:)
Som len teraz vstala :))
:DDD
no zajtra tam bude povinné biele oblečenie :D takže to bude ako zraz tvaroháčov:)))
hej je to flexibilné, ale teraz som iba druhý krát doma, stále tam v tej kancli sedím
no a keď už varvíš o tom pyžame:D jasné, tiež by som sa mala obliecť už :D