Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
weva, no u mňa by to moc volume nebolo :D drzá bývam dosť, ale nekričím nejak moc:D
binghi, ja som iba odpovedala weve, čo by mala doniesť, nie ja nemám chuť na nič sladké teraz:)
weva "Ale ja sa bojim prvy krat piect ked to potom neviem ochutnat - vies ze to prinesiem a prvy krat sa nakroji tam - pred hostami..."
:D to mi pripomenulo Griswoldovcov, keď krájali moriaka na Deň vďakyvzdania....práááááááásk a vnútri boli len rebrá a zvyšok vysušený :D
ale kľudne urob ten koláč..doma si ho pekne nakrájaj :DDD a prines na tácke
no lost si pod drobnohladom a to su len pohlady :) predstav si ze by sme obe pustili i "volume" :)
No mne maminka doniesla Apetit ked tu bola na navsteve a je tam taky obrateny (na styl jablkoveho Tarte Tatin) ale s figami... a vyzera bozsky!
Ale ja sa bojim prvy krat piect ked to potom neviem ochutnat - vies ze to prinesiem a prvy krat sa nakroji tam - pred hostami...
inko...ty ziadny kolacik...pekne si daj cibulovy caj :D
Weva, tak taký koláčik by nebol zlý:) nejaký jednoduchý by stačil, predsa len, ty by si mala už iba oddychovať :)
lost tie skarede pohlady su rovno stereo
super..mňa zase všetko obíde...chro chro!!!!!!
lost, teraz na teba hádžem škaredý pohľad:D
inak niekedy je to tu fakt tazke sledovat - take dolezite veci sa preberaju a clovek po dni a pol vie, ze to nema sancu precitat :( tolka skoda... takze lostove srdcovky zaujimaju i mna - nestihla som tie linky vsetky rozklikat