Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jej to mas super, ze to mas take flexibilne... ono i ja by som vedela 70% porobit z domu - no ale neda sa vsetko - asi by som doma sedela za PC v pyzame a furt nieco do seba tlacila, takze prist do roboty je asi lepsie :))) coskoro si uzijem matersku...
No a kolegyni poviem nieco ak si zajtra raz kychnem!!! tak ma ma na krku...
No jo, boli sme na takej party, vyzeralo to ako slepecky zraz, lebo povinne mali vsetci akoze slnecne okuliare (ze rozlucka s letom - v tej tme bohovsky napad - no a nejako sme na seba "narazili" hihi)
wevi, jeej, takže manžela si si na párty klofla? :) pekne pekne
kolegyni nič nevraj, choď k nej a daj jej rúško:)) ale nie, no niektorí ľudia by sa s ňou nebabrali..ale my nie sme také povahy, teda asi ani ty nie:)
keby nebol včera sviatok bola by som v práci, ale som doma výnimočne, ale pracujem aj tak..ibaže z domu, 90% vecí vybavujem telefonicky a mailom a to nemusím len z kancelárie:) ešteže
No jo - ona ma uz malo volna a ... mas pravdu, no co jej na to poviem??? Nastastie som od zaciatku tehu nebola chora tak hadam to moje telo zoberie ako trening na posilnenie imunity :-/
Hmmm... posledna letna party - na take mam dobre spomienky, sme sa stretli s mojim drahym hehe...
No ono cibulovy caj podla mna necitit tak ako cerstvu cibulu... a teraz si kde? Hadam nie i Ty v robote???
čo ma chytilo? no oči mi slzia, z nosa tečie...ja mávam brutálne nádchy..naozaj jedna jeiná za rok ale výdatná :D
a wevi, chcela som ísť na poslednú letnú párty:(
aj ty s malou sa drž, kolegyňa nie je moc ohladuplná, snáď nemá nejakú chrípku
ahoj weva, lost takmer nulová, je tu september, to je môj mesiac, keď som vždy chorá..každý rok presne v sept a potom už nič :)
čo to zvykne pomáhať? cibuľový čaj? no ty brďo, j to ak by som aj vyzdravela, tú cibuľu by bolo ešte zajtra cítiť :D takže tak či tak nikam nepojdeeeeeeeeeeem:(
A vlastne co je zajtra, ze musis byt fit? ved cez vikend treba vegetit a vegetovat!
Ajajaj Inko a coze Ta chytilo?
Ja tu mam kolegynu choru v office, tak dufam, ze to s Ulrike nechytime... a teraz i tieto inter-internetove virusy :-/ Drz sa!
Ranecko :)
PIATOK!!!!
komu dobré, komu zlé:D
ach, chorá som :( do zajtra do večera musím byť fit:(