Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Weva

:) no jo, stratene okuliare - to teda primrzne usmev na perach :-/... ale ako tu o tom vsetci spustili normalne mam chut na zmrzku...

A poradte - ideme ku kaparatom na oslavu (obaja niekolko cez 30) co im mam priniest - uvazovala som ze i napeciem - kedze bude BBQ... ale co sa daru tyka som bezradna :-/

Ojka ta voda ma mrzi, coskoro sa to isto spojazdni... posielame dalsie davky!!!

[zruseny1]

ojka, nezúfaj to nepochopil podľa mňa, ale ja mu to vysvetlím:)
lost a ja som nezachytila tvoje srdcovky? povedz aj mne čo počúvaš:D

lost

jj vytratil sa potom :) tak ticho ze som si to ani nevsimol :D

a rano som mu pripravil 5 budikov..

ale trvalo mu to az 15 minut kym vstal :D:D:D

bing, ehm no, nie top 3 :D vzdal to skor :D dal si lsuchadla a nepocul ma :) a nemohol som to dat na TV (len notebook), este by som sa odhalil u susedov :D

ojka

lost, inak v noci som sa strašne smiala na tom, jak si bratovi púšťal tie pesničky :D kto nakoniec zaspal ako prvý...?

ojka

bingham, eeeeeeee, nie :D podľa mňa tiež nie (-:O
noooo, vážení, ste zlatí, že ste mi tu vodu poslali, ale asi som sa ešte nezmienila, že by som poprosila čistú :D lebo nejaká mútno-hnedá momentálne tečie :D treba to ešte nejak doladiť (-:O
lost, sa smej, ale okuliare napríklad boli nenormálne ladové, ked som ich po niekolkých hodinách našla :D
inko, no však podľa mňa to nezufaj pohopi/l, to s tým kariollom ((: Ach, teraz asi Nezufajko riadne zarezáva v práci.... no však i mne sa tie dni oddychu nejak nekontrolovateľne blížia ku koncu....

[zruseny1]

hľadáte nezúfaja? no on sa včera záhadne a smutne vytratil keď som toho kariolla spomenula..on si to asi zle vysvetlil s tým ojkiným intrákom a návštevami :D
ach, zase som to raz posrala:D nevadí napravím, dám vás dokopy, len to nechajte na mňa:D

[zruseny1]

bingham, ojka mi káže aby som ťa zavolala...to nie ja.. ona! jej nápad:D takže príď

ojka a nemáš žiadne zásoby? :D chúďa, ty máš stále s tou vodou opletačky:)
weva a že ja som trdlo, tak náhodou do mrazničky si neodkladám ani okuliare ani zošity :)
jajka, ďakujem, ano ano, spolieham sa na cesnak, zajtra budem ako rybička :) ne taká hore bruchom:)

lost

ojka

ze "zamrzol mi zosit, envedel som sa ucit" :D:D:D:D

no s tym nezufaj som myslel ze kde je ten mlady pan Nezufaj :) mozno by sa aj prihlasil na poziciu kurier a doniesol ti vodu :)))

no snad to opravia asap :)