Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

ale kdeze Vam by som to za vinu nikdy nedaval :) skratka som tu byt chcel :) ak by som nechcel tak uz davno spim :) takze je vsetko v poriadku :) Boli aj horsie dni :) Ty sa mi mas ako? To uz Ti konci dovolenka, ze? Tak si este maximalne uzi vikend :)

123nezufaj

ojka ahoj :) tak v praci bolo dnes aj dobre aj nie :) dobre bolo preto lebo je piatok, dobre bolo preto lebo mi zbehlo celkom, ale nedobre bolo preto lebo som si dnes nic nevzal na papanie kedze som rano uz nestihal lebo som mierne zaspal. :) No, ale to nic prisiel som domov a dal som si fajny gulas :)

123nezufaj

Vesely losticek kupoval karfioly yodlovanim z plneho regala pretoze sa dnes sialene tesil na svoju veceru. Minule videl z okna ako sa nejakí policajti nahanaju okolo druhych policajtov obsmietajucich sa okolo s blockom v ruke. Myslel na auticko, ktore ukryval na poličke. Tajomna zena chytila kvapavku, ktora nevedela s kym môze sexovat. Sused chytil takisto na pipika kvapavku. Avsak okrem binghama vsetci sme skaredi. Namysleny selezian predbehol v rade krasnu jehovistku pretoze chcel zo zadu pichnut
:D :D

ojka

lost, inko možno už aj zadriemala (: a popravde mne sa po všetkých tých nociach tiež trochu...
binghi, a máš nejaký nápad? žeby sme sa večer trochu zabavili? ((-:
nezufaj, ahoj, ahoj (: ako bolo dnes v práci? rýchlo ti to tam ušlo?

[zruseny1]

akoby ma niekto po hlave bil
naprd uplne wevka, nechutí mi jesť, spať sa mi chce...

a tak torta, a má vám vyjsť to počasie vôbec? :) tak u vás je to také komplikované, ne že sa budeš zvŕtať v kuchyni a nakoniec žiadna party nebude

Weva

:) no i tak sa da - len peciem v gulatej forme tak som myslela ze to bude akoze "torta"... este si to rozmyslim :)...

A ako sa citis inko - trosku lepsie?