Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

no ja si to radšej idem skontrolovať kedy mám zápis, lebo som si ešte vravela, že ahaa, ja ho mám vtedy keď ojka, že v pondelok :D

ojka

wewa, fíha, tak to bude riadna žúrka (: ale kolačik bude určite chutiť, to sa neboj, dopadne to dobre (:
inko, každá fakulta resp. odbor ma skoro v iný deň zápis, my ho máme až v štvrtok, ale stredu sa idem už ubytovať a také tie formalitky kolo toho....

[zruseny1]

aha, no lebo minule ma z nej dosť pálil žalúdok..
ojka, no ani nevieš akú pravdu si teraz povedala
ach
a ako to že cestuješ aj v stredu? veď v pondelok máme v školičke zápis, či Vám dal ujo dekan na iný dátum?

Weva

Ojka - Dvaja kamarati oslavuju naraz narodeniny, tak som zvazovala, ze co zobrat - ci napiect nejaky kolacik tiez - lebo nejaku hlupost brat nechcem... Zajtra vecer ideme, skusime este pobehat nejake tie obchodiky...

Inko ta cibula by ti nemala skodit, najma vo forme caju je ina ako keby si ju zjedla na kila surovu :)

ojka

inko, cibuľa je zdravá (((-: daj si, daj... však s priateľom teraz nie si, že by ste sa bozkávali :D
no, ja ako klasicky poväčšinou budem žiť doma, tak je dosť veľká pravdepodobnosť, že tu budem na vás dohliadať :D

[zruseny1]

môžeme aj dnes dať niečo ak tu niekto bude, ale je piatok určite pôjdete všetci niekam žiťťťť:)

ojka, ale kde by som zaspala, mám tu prácu asi ešte na hodinu... ale vždy keď môžem nakuknem sem :)

počujte, priveľa tej cibule mi neublíži? ja musím silou mocou byť do zajtra zdravá, lebo...si to všetci odskáčete!!! :))))

ojka

nezufaj, no v stredu cestujem, tak to už viac-menej začína, ten študentsko-pracovný život (: a ty aké plány na víkend?
wewka, a kedy bude vlastne ta žúrka? čo sa ide oslavovať? som nejak nezachytila teraz, ked ste sa tu o tom s inko bavili (:

Weva

Ahoj nezufajko :) vitaj

No inko - sladke snicky ak oddychujes... Ono na pozvanke bolo, ze miesto cinu terasa ALEBO obyvka, takze rata sa so vsetkymi moznostami... Party bude urcite, len ci vonku sa nevie...

A kolac chuti i v dazdi... len tieto obratene su naj este horuce podla mna, poliate sladkou smotanou trosku... juj hlad ma chyta